MANEL FERNÁNDEZ, precandidat a les primàries del PSC "Estem veient que alguns per exemple diuen, Manel ho sento molt però és que ha passat per aquí el candidat X, que anava acompanyat del senyor Z i ho sento molt però hem hagut de donar-li el vot. És trist però d'alguna manera està funcionant això així, amb una certa pressió sobre els militants perquè decantin el vot"

El precandidat diu que mentre que ja ha arribat al miler d’avals ciutadans necessaris, només ha aconseguit el suport de 40 militants, només el  25% de la xifra mínima que necessita. Acusa la federació de Barcelona d’exercir “una certa pressió sobre els militants perquè decantin el seu vot”. Fernández diu que no ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb gairebé cap militant perquè no han assistit a les seves reunions.

Els sis precandidats que hi concorren tenen temps fins a l’1 de març per recollir els suports necessaris per poder ser proclamats, finalment, candidats a les primàries. Es necessita l’aval d’entre 18 i 25 membres del Consell de Federació o d’entre 150 i 200 militants de la Federació de Barcelona. També es necessita un mínim de 1.000 signatures de ciutadans de fora del partit.