Són les últimes senyalitzacions que quedaven per dirigir el trànsit fins al centre. A partir de llavors, s'ha reestablert totalment la circulació a Alí Bei i el carrer ja té nova fisonomia amb dos carrils, tots dos en sentit Llobregat, i aparcaments a les dues bandes de la via. A més, també s'han dissenyat nous passos de vianants i més àrees de zona verda. Canvis, però, que no agraden a tothom. TORCUATO PUJADA, taxista "Para nosotros de momento sea un engorro porque ahora para venir a la estación del norte hay que dar toda la vuelta por Sardenya para entrar a Alí Bei." PEDRO JOSÉ ÁLVAREZ, taxista "Dirección al centro sí, claro pero para entrar a la estación muchísima más vuelta. Es el tiempo. A mi no me supone que e suba un poco más el taximetro, pero sí quedar antes libre para coger otra carrera." L'objectiu de l'Ajuntament és convertir Alí Bei en una alternativa a Glòries per accedir al centre de la ciutat des del Poblenou. I, de fet, aquest recorregut es podrà fer creuant el pont de Marina ja que se n'ha eliminat el desnivell. Així, sobre el mapa, els vehicles travessaran el carrer de la Marina i podran continuar circulant per Alí Bei, gràcies al canvi de direcció entre el carrer de Sicília i de Girona. El canvi de sentit d'aquest carrer se suma a la modificació que ja es va fer al carrer de Llacuna i a l'obertura de Los Castillejos, que es farà en els propers mesos. Tot plegat, per redistribuir part del trànsit que circula per la plaça de les Glòries. Us ho ha explicat des del carrer d'Alí Bei, Marta Martorell.

Fins ara, aquest carrer tenia dos sentits de circulació. En sentit Llobregat, venint del carrer de Tànger, calia vorejar el desnivell de Marina i continuar per Alí Bei fins a Sicília. L’altre tram de carrer era en sentit Besòs, des de la ronda de Sant Pere fins arribar també a l’altura del carrer de Sicília.

A partir d’avui, el carrer d’Alí Bei té un únic sentit de circulació, gràcies a l’obertura d’aquesta via a través de Marina i al canvi de sentit entre els carrers de Sicília i Girona.

Precisament, en aquest darrer tram és on aquest diumenge han estat treballant els operaris per canviar-ne la senyalització, reorientar semàfors, remarcar els passos de vianants i també les zones d’aparcament. El carrer té dos carrils de circulació amb places d’aparcament i zones de càrrega i descàrrega a les dues bandes.