Les botigues de patinets elèctrics ja noten menys vendes

Els comerços que venen patinets elèctrics i monocicles asseguren que des de l'estiu han notat una davallada en les vendes d'aquests vehicles. Amb la nova normativa que prepara l'Ajuntament, a més, els menors de 16 anys no podran utilitzar cap dels ginys elèctrics. Les botigues confirmen que aquesta normativa els farà perdre encara més clients en la propera campanya de Nadal.

Segons els comerciants, el monocicle va ser un regal estrella per Nadal i Reis de l'any passat. Enguany, però, creuen que no serà així perquè molts clients potencials ja els han preguntat si podran circular i per on ho podran fer quan s'apliqui la nova regulació. De fet, a algunes botigues ja estan fent descomptes perquè des de l'estiu passat, quan es va anunciar la nova classificació d'aquests vehicles de mobilitat personal, han notat una disminució propera al 50 % de les vendes.

Tot i així, alguns botiguers creuen que és positiu perquè regular el sector és, diuen, l'única manera per tal que no es prohibeixi totalment la circulació amb aquests patinets elèctrics a tota la ciutat.