Bon ambient i rècord femení en la Cursa del Poble-sec

Jenny Spink supera el millor registre de l’any 2014 i el deixa en 17 minuts i 15 segons

Tot i la forta calor d'aquests dies, Barcelona continua encara amb curses populars, com la que s'ha disputat aquest diumenge al Poble-sec. 346 participants han acabat el recorregut de cinc quilòmetres, que ha tingut uns registres molt destacables, sobretot en categoria femenina, amb rècord de la prova inclòs de Jenny Spink. En categoria femenina, Carles Montllor ha tornat a guanyar i s'ha quedat a només cinc segons del seu propi rècord.

Bon ambient en una cursa de barri ben organitzada per gent a la qual li agrada l'atletisme des de fa molts anys. De fet, la Cursa Popular del Poble-sec ha arribat enguany a la 21a edició. El recorregut, força sinuós des de l'inici, constava de dues voltes, la primera una mica més llarga que la segona.

Dels 346 corredors que han acabat els cinc quilòmetres, el primer ha estat Carles Montllor, amb un temps de 15 minuts i 23 segons, cinc segons per sobre del rècord que va establir ell mateix l'any passat: "El quart any, el tercer consecutiu. Per sort, el tercer que guanyo també i és una anècdota. Aquí m'agrada córrer una cursa de barri."

En categoria femenina sí que s'ha batut el registre que tenia Elena Congost l'any 2014 amb 17:41. Jenny Spink ha aconseguit rebaixar-lo fins als 17 minuts i 15 segons. "És una cursa fantàstica amb molt bon ambient amb molts homes ràpids amb els quals costa competir", ha dit Spink.

Les curses infantils també han tingut presència en una matinal atlètica molt animada.