Boicot dels treballadors de la Model a un acte d’ERC

Una trentena de treballadors de la presó Model han boicotejat aquest dissabte el matí l'acte al barri de la Marina en què participaven el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i el president del Grup Municipal d'ERC, Alfred Bosch, per parlar dels projectes de futur al barri. Els treballadors continuen reivindicant que no es tanqui la presó Model abans de construir el nou centre penitenciari a la Zona Franca.

Els treballadors han rebut Oriol Junqueras i Alfred Bosch amb xiulets i pancartes amb la frase "La Model no es tanca sense la Zona Franca", una reivindicació que ja fa dies que fan, després de conèixer que la presó podria tancar aquest any sense que el centre penitenciari de preventius de la Zona Franca s'hagi acabat de construir.

Tot i que els manifestants han interromput l'acte en un moment, un fet que ha comportat certa tensió, Junqueras ha exposat el "compromís absolutament ferm" d'ERC amb l'arribada del metro al barri de la Marina. Per altra banda, Bosch s'ha volgut dirigir als manifestants, per defensar l'anunci del govern, ja que el trasllat de la Model serà una millora per als veïns.