Blahnik: “No tinc cap percepció de ser famós”

El reconegut dissenyador de sabates Manolo Blahnik ha vingut a Barcelona per posar la cirereta al 080. Va popularitzar les seves creacions en sèries com 'Sexo en Nueva York' i és una de les joies amb les quals es calcen les estrelles de Hollywood. A la Llotja de Mar, Blahnik ha presentat el seu llibre 'Fleeting gestures and obsessions', en què es revelen les inspiracions i l'univers creatiu del dissenyador.

Sobre la moda catalana, Blahnik ha admès "que no en té ni idea". Les seves creacions han calçat les estrelles de Hollywood, però ell s'ha mostrat discret. Assegura que "no té la percepció de ser famós i que no hi vol pensar". Els seus dissenys es van popularitzar en la sèrie 'Sexo en Nueva York', en què el personatge que interpretava l'actriu Sarah Jessica Parker es definia com a addicta a les Manolo. Blahnik, fill de pare txec i mare canària, s'ha expressat en un espanyol perfecte. En resposta a preguntes dels periodistes, ha assegurat "que no pot deixar de crear" i que el que el mou "és la passió".

El dissenyador de sabates ha presentat el seu llibre 'Fleeting gestures and obsessions' envoltat de centenars de seguidors, alguns dels quals han vingut calçats amb les seves creacions.