Billboard Awards 2018 i col·laboracions a dojo

Les actuacions d’aquesta entrega de premis i les novetats de la setmana ens demostren que la unió fa la força

Observant el panorama actual, no només assumim que són tendència els sons llatins, sinó també les col·laboracions entre artistes. Ja gairebé queden en segon pla l’estil i la llengua, i tampoc no importa el nombre de participants: com més, millor. I com més populars, també. Això, aquesta setmana, queda palès donant una ullada al més nou del pop: Jennifer López, que prepara álbum en espanyol, s’ajunta amb DJ Khaled i Cardi B; Pharrel Williams estrena ‘Sangria Wine’ amb Camila Cabello, i Christina Aguilera convida Demi Lovato a ‘Fall in line’, primer senzill oficial del seu àlbum de retorn, “Liberation”. I no és l’única que compta amb ella: Demi se suma al més recent de Clean Bandit.

I precisament moltes d’aquestes col·laboracions es van poder gaudir ja a l’escenari dels Billboard Awards, que van tenir lloc diumenge passat a Las Vegas. A part d’alguns dels mencionats, Ariana Grande i Dua Lipa van desplegar, cadascuna, tot el seu arsenal de ballarines, vestuaris i escenografia boja. Però cal destacar-hi  Janet Jackson, que rebia l’anomenat Icon Award, en homenatge així quaranta anys de carrera musical. I per celebrar-ho, també saltava a l’escenari per interpretar alguns dels seus principals èxits.

Posant-nos gurmets, viatgem al Regne Unit per destacar-ne el so dancehall que agafen les propostes més fresques de la rapera Lady Leshurr o la promesa Stefflon Don,

En el pop, 1+1 = èxit! Comprova-ho entrant a l’’Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part