Una aplicació barcelonina guanya el Better Life App Challenge

L'aplicació desenvolupada a Barcelona Psonríe, dedicada a l'assistència psicològica en línia, ha guanyat el concurs Better Life App Challenge. El concurs, impulsat per Dotopen i Softonic, s'ha desenvolupat durant cinc mesos per triar les aplicacions més destacades enfocades a millorar diversos aspectes de la vida de les persones. S'hi havien presentat més de 60 projectes de tot el món.

La proposta guanyadora, Psonríe, posa en contacte persones que necessiten l'assistència d'un psicòleg amb metges de forma anònima. La segona classificada del concurs també és d'origen barceloní, Daysk. En aquest cas, l'app ofereix llocs de treball basant-se en la geolocalització dels usuaris, pensant especialment en emprenedors i espais de cotreball.

Entre les 10 finalistes encara n'hi ha hagut tres més de desenvolupades a Barcelona: Snackson, basada en la formació a distància; Thingthing, un teclat que interactua amb altres apps, i Keychn, una xarxa que connecta persones a través de vídeo en directe mentre cuinen.