betevé instal·la a la plaça de Catalunya el seu punt de trobada per Sant Jordi

Durant tot el dia, hi ha programades actuacions musicals i entrevistes amb escriptors i s’hi poden acostar els participants en el barri&llibre

El proper Sant Jordi, betevé instal·la el centre d'operacions a la plaça de Catalunya. És el punt des d'on s'emet des de les 11h un programa especial de seguiment de tota la jornada, que inclou entrevistes amb escriptors, és clar, però també actuacions musicals i moltes activitats.

L'activitat arrenca a les 11 del matí, quan la cèntrica plaça es convertirà en el punt de trobada dels participants en la segona edició del barri&llibre, el joc de pistes literari que betevé organitza a tots els barris de la ciutat. Des del plató, es repartiran molts llibres entre els participants, però també es farà el sorteig d'un llibre electrònic i una bicicleta.

Per als que es decideixin a participar-hi a última hora, podran deixar un missatge al videomaton de Sant Jordi. A més durant tot el dia, hi haurà les actuacions musicals d'Eduard Gener, el Cor Turull i la Itaca Band. I és clar, no hi faltaran els autors, com Chanti i Andreu Cunill.

El programa tindrà com a conductores dues de les presentadores de betevé que més saben dels barris de Barcelona, Brigitta Lamoure i Cristina Brotons, i tot un especialista de l'àmbit cultural, Josep París. L'emissió es farà a través del web de beteve a partir de les 11 del matí i fins a dos quarts de dues i de les cinc fins a les set de la tarda. Per televisió, hi haurà connexions de les 11 a tres quarts de 12 i de dos quarts de set a les set.