betevé entrega els Premis Tube d’Assaig, valorats en 50.000 €

L’acte tindrà lloc divendres 24 de novembre a les 20 h a la Fàbrica Moritz, dins el marc del IV Showcase de Pilots de Ficció organitzat pel Zoom Festival i Serielizados

betevé lliurarà els Premis Tube d'Assaig a dos dels projectes que hagin superat satisfactòriament la primera fase de l'espai de nous talents creadors. Seran dos premis, el premi de la crítica i el premi dels creadors, que es materialitzaran en concepte de compra de drets de la segona temporada del projecte.

Els premiats s'escolliran entre aquests cinc projectes finalistes:

- 'The last call', d'Ignacio Malagón i Jordi Jimeno
- '5 minuts tard', de Núria Muñoz, Alberto Dexeus, Maria Teresa García, Clara Renau i Anna Tabernero.
- 'No, we can't', de Mireia Giró, Laia Alsina i Marta Vila
- 'Otro cuento más', de Laura Aran
- 'Air', de Rubén Muro

El premi de la crítica, valorat en 30.000 euros, s'atorgarà a un únic projecte i l'escollirà un jurat format per professionals de la crítica barcelonina de cinema i sèries. Els membres del jurat prendran una decisió consensuada per concedir el premi a un únic projecte. El jurat està format per: Josep Maria Bunyol, Marta Armengou, Pep Prieto, Cati Moyà i Joan Burdeus.

El premi dels creadors, valorat en 20.000 euros, s'atorgarà a un únic projecte i es decidirà per votació dels creadors dels projectes finalistes que han participat en les dues primeres temporades de 'Tube d’assaig', emeses entre octubre de 2015 i juliol del 2017.