Benet i Jornet repeteix tàndem amb Xavier Albertí en l’obra ‘Com dir-ho’ a l’Almeria Teatre

L'escriptor Josep Maria Benet i Jornet i el director teatral Xavier Albertí comparteixen projecte per tercera vegada amb l'obra 'Com dir-ho'. A l'Almeria Teatre hi presenten un diàleg entre un home i una dona, interpretats per Jordi Boixaderas i Clàudia Benito. S'estrena aquest dimecres i hi estarà fins al 28 d'abril.

Aquestes dues grans figures del teatre català van passar per la sala Beckett amb 'Soterrani'; pel Lliure de Gràcia, amb l'obra 'Dues dones que ballen' i ara recalen en aquesta petita sala de 117 localitats, també de Gràcia, amb una nova peça.

En opinió de Xavier Albertí, "l'obra entrega a l'espectador, eines per defensar la necessitat de la cultura, de la paraula, de la creació literària", com una via de cura de l'ànima humana en temps difícils. Albertí apunta que és l'obra més valenta i madura" de les tres peces que ha dirigit de Benet i Jornet i ha destacat la complicitat de poder treballar en aquest petit teatre.

Per la seva banda, el dramaturg català ha deixat clar que 'Com dir-ho' no forma part de cap triologia, ja que, més enllà de les similituds en l'estructura narrativa, pel que fa al contingut, les obres no tenen res a veure entre si.