El Teatre Lliure de Gràcia reposa ‘Be God Is’ de la companyia de clown Espai Dual

‘Be God Is’ és un trepidant espectacle d’slapstick que no ha parat d’acumular adeptes des que va guanyar dos premis a la Mostra de Teatre de 2015

L’espectacle ja va fer estada fa dues temporades al Teatre Condal i s’instal·la ara al Lliure de Gràcia fins al 22 de juny. Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre han introduït alguns canvis al muntatge, però l’essència segueix inalterable: un enfilat de números de clown esbojarrat amb molta música.

'Be God Is' torna a la cartellera després de passar pel Teatre Condal fa dos anys. Un espectacle d''slapstick' de ritme trepidant, en què els tres membres de la companyia Espai Dual (Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre) fan un gran treball de mim, amb incursions acrobàtiques i molta música.

La música té molt de pes a l'espectacle perquè sovint és la que vehicula els gags. Blai Juanet toca el saxòfon, Marc Sastre dona la guitarra i tots tres canten (destaquen cantant 'a cappella'). El títol ‘Be God Is’ fa referència a l'estètica del bigoti, però també al poder de fer el que a un li ve de gust, sense donar explicacions (erigint-se en Déu). L'espectacle va guanyar el Premi al Millor Espectacle i al Millor Actor (Oriol Pla) a la XX Mostra de Teatre, al 2015.