Barcelona con la Selección col·loca una pantalla gegant a la plaça de Catalunya sense autorització

Barcelona con la Selección ha organitzat aquest dilluns a la tarda una concentració a la plaça de Catalunya per veure el partit de l'Eurocopa que ha enfrontat la selecció espanyola amb la italiana. L'entitat ha col·locat una pantalla gegant a la plaça, després que la Guàrdia Urbana ho intentés evitar. La primera part s'ha seguit només amb àudio, i la segona, també amb imatge.

Des de Barcelona con la Selección han afirmat que assumiran les conseqüències de col·locar la pantalla a la plaça de Catalunya. Els organitzadors afirmen que tenien autorització del Departament d'Interior de la Generalitat per fer la concentració i defensen que no sabien que necessitaven un permís especial per col·locar-hi la pantalla. L'Ajuntament ja ha anunciat que denunciarà el vehicle on es troba col·locada la pantalla gegant per estacionar i ocupar la via pública.

La pantalla s'ha començat a col·locar a l'inici del partit i durant la primera part s'ha seguit a través de l'àudio. En la segona part ja es disposava d'imatge i els aficionats han pogut seguir el matx. L'Ajuntament va mantenir converses amb la plataforma per oferir-los un lloc tancat, ja que els van donar la possibilitat d'ubicar-se al Sant Jordi Club per 15.000 euros, però Barcelona con la Selección no va acceptar la proposta.

Els seguidors de la selecció han volgut explicar aquest dilluns els seus projectes de futur, un dels quals ja publiquen al seu web. Després de l'Eurocopa de França, tenen l'objectiu d'aconseguir que el 2017 se celebri algun partit de la selecció a Barcelona. Per això, contactaran amb el FC Barcelona, el RCD Espanyol i l'Ajuntament de Barcelona perquè el Camp Nou, l'Estadi RCDE o l'Estadi Olímpic Lluís Companys sigui una de les ubicacions on fer un partit.