La [2] d’Apolo, escenari de la cinquena edició de la batalla de bandes Bala Perduda

Entre l’1 de febrer i el 6 de març se celebra Bala Perduda, un concurs de grups novells pensat per dinamitzar l’escena emergent

Després d’una selecció d’entre més de 300 propostes, 18 bandes participen en el concurs, que consta de sis semifinals amb tres grups cadascuna. Els sis guanyadors passen a la gran final, que tindrà lloc a la sala gran de l’Apolo el 23 de març. El premi inclou la gravació d’un disc i actuacions al Primavera Sound i al programa de betevé ‘Feeel’.

Organitzat des de la Sala Apolo, el Bala Perduda va començar sent un concurs força local, però després de quatre edicions s’ha donat a conèixer a la península i també ha guanyat en varietat. Algunes bandes beneficiades d'haver participat en el concurs (guanyant-lo o sent-ne finalistes) han estat Odina, The Saurs, Opatov,  Böira o Salvador Sobral.

El jurat està format per professionals de la indústria musical: artistes, periodistes i representants del Primavera Sound i l'Apolo. En aquesta edició s'han rebut més de 300 propostes d'aspirants, entre les quals se n'han seleccionat 18 finalistes. A les semifinals, els vots del jurat suposen el 50 % del veredicte i els del públic (que vota després dels tres concerts), l'altre 50 %.