Bad Gyal omple l’estació del metro d’Universitat per oferir un primer tast del Sónar 2017

Més de 300 fans han esperat durant més d’una hora la cantant de dancehall, que actuarà a partir del 15 de juny al Sónar

Bad Gyal, una de les artistes revelació d'aquest any, ha aconseguit omplir completament el vestíbul del metro a l'estació d'Universitat —amb més de 300 persones— per escoltar la seva música. L'organització del Sónar, per setè any consecutiu, ha volgut estrenar edició una setmana abans portant un tast del que es podrà escoltar aquest 2017 als escenaris del festival al recinte firal de Gran Via i al de Montjuïc.

L'artista catalana ha ofert un quart d'hora d'actuació i, de fet, ha hagut de marxar abans del previst per evitar que l'aglomeració al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat comportés problemes de seguretat. L'organització del Sónar ha escollit Bad Gyal per mostrar el primer tast del que es podrà veure sobre els escenaris en aquesta edició del festival de música.

Des de TMB no esperaven tanta expectació, com tampoc des de l'organització del Sónar. La majoria dels assistents, a més, tenen entre 15 i 18 anys, de manera que és una oportunitat per acostar els artistes del festival a un tipus de públic diferent del que assistirà al Sónar.