L’avís de bomba atura la via Laietana

Entre els principals afectats per la falsa amenaça de bomba a la via Laietana hi ha els establiments d'aquest carrer. La policia els va desallotjar i els va fer tancar per prevenció durant les dues hores que va durar l'alarma. Molts asseguren que aquesta estona els ha suposat pèrdues econòmiques.

Des de les set de la tarda, aproximadament, i fins gairebé les 10 de la nit, els comerciants de la via Laietana pràcticament van perdre el dissabte a la tarda, un dels moments més forts de tota la setmana. Des de botigues de queviures fins a bars, cafeteries i restaurants asseguren que van interrompre l'activitat per l'avís de bomba. Afortunadament, va ser una falsa alarma i en poques hores va tornar la normalitat.

En l'imaginari col·lectiu, però, ha quedat la imatge gravada. Molts dels curiosos que es van aplegar a prop del cordó policial encara recorden els darrers atemptats en altres països europeus, com ara França. Segons alguns testimonis, quan hi ha una amenaça d'un cotxe amb explosius, és inevitable pensar que es pugui tractar d'un atemptat terrorista.