L’autòpsia no aclareix de què va morir l’atracador de Nou Barris retingut per uns veïns

La investigació continua oberta per intentar aclarir els fets, però es descarta el linxament

Els Mossos d'Esquadra miren d'aclarir què va provocar la mort de l'home que divendres passat va ser reduït per un grup de veïns quan intentava atracar un forn de pa amb un altre home a Nou Barris. L'autòpsia no ha pogut determinar-ne les causes i per això els agents hauran d'intentar esbrinar-ho a partir dels testimonis o de possibles gravacions que hi pugui haver dels fets. Com que no s'han trobat contusions al cos de l'home, es descarta que el colpegessin.

Com que en el moment dels fets l'home portava posat un passamuntanyes i un casc de moto, una de les possibles hipòtesis és que morís per asfíxia.  L'autòpsia, però, no ha pogut determinar la causa concreta de la mort i per això ara els Mossos continuaran treballant-hi per intentar aclarir què va passar, ja sigui citant els testimonis, o bé revisant les de gravacions de càmeres de seguretat o de telèfons mòbils que enregistressin els fets. Els Mossos han assegurat, però, que els metges no van trobar contusions al cos de l'home mort, i per això han descartat un possible linxament.

L'incident va passar la tarda de divendres 17 de març, quan un home va entrar a un forn de pa del passatge del Doctor de Pi i Molist amb una arma blanca, mentre un altre l'esperava a fora amb una motocicleta, amb la intenció de robar. Mitja dotzena de persones els van aturar i els van retenir en espera que arribés la policia. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar-hi, es van trobar que l'home que es trobava a l'exterior no respirava i el van reanimar. Posteriorment, el Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar en estat crític a l'Hospital Vall d'Hebron, on va morir hores després.