Febre pels Auryn a les portes de Razzmatazz

Centenars de fans del grup de música juvenil Auryn han fet cua davant la Sala Razzmatazz per ocupar els millors llocs del concert. La "boy band" presentava, dins del marc de la nova gira Up We Go! Tour, el seu últim àlbum, 'Anti-héroes', amb una posada en escena i un repertori renovat.

El grup espanyol continua aprofitant el filó en què s'han instal·lat des que van llançar el primer disc ara fa dos anys. En aquesta nova gira d'hivern presenten el segon disc, 'Anti-héroes'. Entre les fans, una alegria desfermada per la visita del grup a Barcelona.

La banda, composta per cinc membres d'entre 22 i 25 anys, continua amb aquest concert la gira de presentació del seu nou disc. 'Anti-héroes' va aparèixer l'últim mes de març i es va convertir de forma quasi immediata en número u de vendes. Així va donar pas a una extensa gira de presentació de més de 100 concerts.

El passat 10 de desembre es va publicar una reedició d'aquest treball amb diverses novetats, com una cançó extra, 'Viral', que van gravar per a la pel·lícula amb el mateix títol. Després d'acabar aquesta gira el 8 de febrer a Madrid, el grup la continuarà a l'Amèrica Llatina.