Un home atraca tres comerços en menys d’una hora amb una destral

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a comerços d'Horta i de Nou Barris. Dimecres de la setmana passada, l'atracador, amb nombrosos antecedents per fets similars, va sostreure 1.000 euros en tres botigues després d'amenaçar les víctimes amb una destral.

El primer atracament va tenir lloc al Carmel, en concret al carrer de Sacedón. L'home va entrar en una botiga i va endur-se'n tota la recaptació. En poc més d'una hora es va desplaçar al barri de Porta i va atracar dos comerços més, situats al carrer de Piferrer i al carrer d'Alcúdia.

Després d'obrir la investigació, els agents de la policia catalana van detenir el presumpte autor dels fets. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.

Es dóna la circumstància que un mes abans, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu ja van detenir el mateix atracador com a autor de nou atracaments en establiments comercials.