Arribem a les tres últimes jornades

Queden nou punts en joc i els quatre equips barcelonins encara s’estan jugant coses

Queden només tres jornades a Tercera Divisió, per tant, nou punts en joc. El Júpiter encara somia en la salvació i el Muntanyesa i l'Europa volen sumar per fer un pas gairebé definitiu per a la permanència. El Sant Andreu vol tornar a places de promoció d'ascens.

El Sant Andreu buscarà al camp del Vilassar recuperar la quarta posició, l'última que dona dret a jugar la promoció d'ascens. Els andreuencs, que encadenen 11 jornades sense perdre, no ho tindran fàcil, ja que els del Maresme basen el seu potencial en els partits de casa.

L'Europa, després d'esgarrapar un empat al camp del Sant Andreu, rebrà la visita al Nou Sardenya del Granollers, un equip que ja ho té tot fet. Això ho poden aprofitar els graciencs, que, si aconsegueixen la victòria, gairebé asseguraran la salvació.

El Muntanyesa, que ha encadenat tres derrotes consecutives, necessita sumar com sigui al camp de la Pobla de Mafumet. L'equip ha de reaccionar i el club espera que els dos nous tècnics, Tato Burgada i Toni Pérez, en substitucuó d'Escudero, siguin el revulsiu que necessita el grup.

I la victòria del Júpiter al camp del Palamós ha donat aire als gris-i-grana, que tenen una final a la Verneda contra el Sabadell B. El Jupi, penúltim, rep el cuer i necessita la victòria per seguir creient a sortir del tres últims llocs i continuar somiant en la salvació.