Arrenca la cinquena edició del saló Barcelona Degusta

Aquest dijous s'ha encetat la cinquena edició de Barcelona Degusta al recinte firal de Montjuïc. Més de 200 expositors presenten les últimes novetats gastronòmiques. Com a novetats, aquest any la fira inclou el BCN&Cake, furgonetes de menjar i també un espai per a les cerveses artesanes.

El saló incorpora com a novetats el BCN&Cake, on es poden trobar estands dedicats a la rebosteria creativa, i un espai exterior dedicat al menjar per emportar amb una trentena de furgonetes de menjar. També s'hi pot visitar el Degusta Beer Festival, que per primera vegada apropa diversos elaboradors de cervesa artesana .

Entre els gairebé 200 expositors hi ha productes insòlits com el sushi català d'una xarcuteria a Igualada, fet amb escalivada, formatge parmesà, codony i verdures, entre altres productes de proximitat.  Un altre dels aliments curiosos és la Gofrepal, de ChocolateFondue, que dóna forma de piruleta al gofre convencional perquè resulti més fàcil de menjar.

Classes magistrals de cuina

Al llarg dels quatre dies que dura la fira, hi ha previstes més de 90 activitats per aprendre a cuinar, bé sigui amb tallers pràctics o amb classes magistrals a càrrec de cuiners de prestigi com Carles Gaig, Carme Ruscalleda, i Fermí Puig, entre d'altres.

El Barcelona Degusta serà a la Fira de Montjuïc fins diumenge, 27 de setembre.