Una aplicació barcelonina, candidata a convertir-se en la millor d’Europa

Cornerjob, fundada fa un any i mig, publica més de 50.000 ofertes de feina cada mes i acumula més de sis milions de descàrregues

Cornerjob, fundada fa un any i mig per quatre emprenedors barcelonins, opta a guanyar el premi a la millor aplicació europea, que es decidirà el proper mes de maig a Holanda. El director d'operacions de l'empresa, Sergio González, ha assegurat en una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, que confien endur-se el guardó.

González ha explicat que Cornerjob ofereix més de 50.000 possibilitats de feina cada mes. "És curiós que tinguem uns índexs d'atur tan elevats quan hi ha moltes empreses que necessiten incorporar gent al mercat laboral", ha dit, tot i que també ha especificat que són "feines no directives, que són el 80 % del mercat laboral".

El director d'operacions de Cornerjob ha subratllat que "verifiquem totes les ofertes" i que l'aplicació "aprèn de cada usuari". És a dir, que "tu crees un perfil i optes a algunes ofertes i, a partir d'aquí, Cornerjob te'n recomana d'altres a partir de les teves preferències o aptituds".

Escolteu-ho aquí: