Un anunci promou la incorporació de veïns al projecte Persones gran, grans persones – Radars

El projecte comunitari Persones grans, grans persones – Radars treballa per millorar el benestar de les persones grans de la Sagrera, Navas i el Congrés i els Indians. Aquests dies graven un anunci per aconseguir l'adhesió de més veïns que vulguin fer de voluntaris en aquest projecte comunitari.

Dos veïns molt actius de la zona són els protagonistes de l'anunci per promocionar el projecte Persones grans, grans persones. En aquest cas representen persones grans que viuen en solitud sense companyia ni involucrades en cap activitat social.

La gravació de l'anunci, realitzat pel projecte audiovisual de l'Espai Jove Garcilaso, parteix d'una proposta de les entitats del territori que col·laboren en el projecte perquè hi ha una mancança de voluntaris per atendre les persones que ho necessiten. Des de l'inici del projecte, fa set anys, han detectat unes 180 persones grans en situació de vulnerabilitat i, avui en dia, hi ha 44 persones que tenen l'acompanyament d'algun voluntari de les entitats. L'espot, gravat íntegrament al territori, vol animar a compartir moments amb les persones grans i aprendre del seu bagatge vivencial a través del voluntariat.

En el projecte Persones grans, grans persones – Radars hi estan involucrades entitats, associacions, serveis i voluntaris.