S’acosten els exàmens: més sales d’estudis i horaris ampliats

No tenir un espai on poder-se concentrar no és excusa per no poder estudiar. Barcelona disposarà entre el 2 de gener i el 2 de febrer de 27 sales d'estudi en horaris de migdia, nits i caps de setmana per completar el servei que ofereixen habitualment les biblioteques. D'aquestes sales, n'hi ha tres que són noves, a les Corts, Montbau i Nou Barris. En total, hi ha una demanda de 84.000 usos a l'any principalment d'estudiants universitaris de 20 a 24 anys.

La Sala d'Estudi les Corts està ubicada a l'Espai de Gent Gran del carrer de Fígols, i les de Montbau i Nou Barris, a la mateixa biblioteca del barri. Totes tres obriran de dilluns a divendres entre les 21  i les 01 h. A banda d'aquestes incorporacions també es reforçarà el servei de cap de setmana en tres sales més: la Sala d'Estudi Sagrada Família, la del Vapor Vell i la de Joan Maragall. En el cas de la Sagrada Família, els estudiants hi podran anar els dissabtes de 10 a 01 h i diumenge d'11 a 21 h, mentre que a les altres dues l'horari serà els dissabtes de 10 a 21 h i els diumenges de 9 a 21 h. També estrena horari la Sala d'Estudi la Fontana, a Gràcia, que estarà oberta de dilluns a divendres d'11 a 15 h.

En total a Barcelona hi ha 27 sales d'estudi que estan obertes tot l'any de dilluns a divendres de 21 a 01 h, excepte durant les vacances d'estiu. Totes les sales disposen de servei de wifi i de material de suport per poder estudiar amb comoditat.