Alfred Bosch reclama que la multiconsulta comenci aquest any

Proposa que la primera consulta es faci sobre l’alberg de la Vila Olímpica, si el consistori i els veïns no arriben a un acord

Aquest divendres el govern municipal va aprovar celebrar consultes als barcelonins cada mes de maig a partir del 2018. Una proposta que ha estat rebuda amb bons ulls des d'Esquerra Republicana. Els republicans defensen que hi ha molts temes pendents que es podrien resoldre a través d'aquesta consulta, i per això demanen que no s'esperi fins al 2018.

Alfred Bosch, portaveu del grup municipal d'ERC, ha valorat positivament la proposta aprovada pel govern municipal per celebrar consultes als barcelonins cada mes de maig, a partir del 2018. Però ha reclamat que no s'esperi un any a tirar endavant la iniciativa. Pels republicans  la primera consulta s'hauria de fer aquest mes de maig i defensen que hi ha prou temps per organitzar-la.

Bosch ha donat una idea per a la primera consulta: que es pregunti als ciutadans sobre la construcció de l'alberg de la Vila Olímpica. Creu que és necessari fer-la si no s'arriba a un acord entre el consistori i els veïns. De fet, aquesta consulta va ser una de les condicions que els republicans van posar per donar suport al govern municipal per aprovar el Pla d'allotjaments turístics.