Alfred Bosch confia que els comuns facilitaran i participaran en el referèndum de l’1-O

El president del Grup Municipal d'ERC s'ha mostrat convençut que "tots aquells que estaven a favor del referèndum, el dret a decidir i l'autodeterminació, ara faran tots els esforços per facilitar que se celebri". Tot i això, considera que la posició de Catalunya en Comú respecte a la consulta és massa ambigua i no l'entén ningú. Ho ha dit en una entrevista al programa 'bàsics'.

En referència a la posició dels comuns sobre l'1-O, Bosch s'ha preguntat si "algú entén la seva posició". Tot i això, en un to conciliador ha dit que confia que "tots aquells que van reclamar un referèndum, i els comuns ho fan fer de forma insistent", ara l'abracin. "Nosaltres estem fent tots els esforços i garantim que la consulta es farà. A partir d'aquí, tots aquells que comparteixen la idea de la democràcia han de fer el mateix: posar el màxim esforç, ser molt clars i dir: 'Sí, ho facilitarem, posarem les urnes i ho farem'" ha afegit.

Un canvi d'interlocutor per solucionar el problema al metro

Bosch també s'ha referit al conflicte al metro de Barcelona -que suma 10 jornades de vaga- i ha tornat a demanar un canvi d'interlocutor per part de l'Ajuntament: "Si la persona que està al capdavant de la negociació no ho pot resoldre -en referència a la presidenta de TMB, Mercedes Vidal-, que se'n posi una altra, que s'hi posi l'alcaldessa".