Al Sant Andreu només li falta el gol (0-0)

Els andreuencs disposen d’un bon grapat d’ocasions, però no encerten a materialitzar-les

El Sant Andreu ha tornat de buit del camp del Vilassar, després d'empatar a 0. Els andreuencs han estat millors i han generat diverses ocasions de gol, de fet, els n'han anul·lat tres per fora de joc, però no han pogut finalitzar-ne cap. Tot i l'empat, el tècnic, Mikel Azparren, creu que continuen ben vius en la lluita per la promoció d'ascens.

El Sant Andreu ha dominat clarament el partit i ha generat innombrables ocasions de gol. De fet, és fa difícil de creure que no hagin acabat guanyant el partit. Aquí el xut de David López s'estavella al travesser i després el gol de Dani Guerrero l'anul·la l'àrbitre per fora de joc del migcampista.

Els andreuencs han seguit apropant-se amb perill. Aquest cop qui ha estat a prop del gol ha estat Robert Simón, però el seu xut el salva sobre la mateixa línia de gol la defensa del Vilassar. L'ocasió més clara dels locals aquesta primera part l'ha tingut Soufiane, però Segovia ha aturat molt bé.

A la represa, el Sant Andreu encara ha accelerat més i ha disposat de més oportunitats. L'àrbitre ha tornat a anul·lar un altre gol a Dani Guerrero també per fora de joc. L'atac dels quadribarrats ha estat constant i les ocasions s'han anat succeint. El xut de Sekou el treu la defensa quan ja es cantava el gol. Els andreuencs no s'han desmoralitzat, tot al contrari, han seguit insistint i ara ha estat David López qui ha estat ben a prop d'inaugurar el marcador. El primer xut va al pal i el segon el rebutja amb el cos el porter del Vilassar, Imanol. El premi del gol no arribava i quan la pilota ha acabat al fons de la xarxa l'àrbitre ha tornat a anul·lar el gol. Ha estat el tercer gol invalidat. Aquest cop per fora de joc de Sekou. David Toro, que ha entrat en aquesta segona part, també ha tingut la seva, però la rematada del davanter surt fregant el pal.

El Vilassar només s'ha apropat amb perill una vegada en aquests segons 45 minuts, però Segovia ha salvat magníficament el xut de Matamala. Aquesta ocasió dels locals ha estat un miratge, ja que el Sant Andreu ha seguit posant setge a la porteria d'Imanol. Arjona ha tingut el gol a tocar i l'última ocasió ha estat per a Robert Simon, però el xut de l'extrem marxa desviat. Al final, decepció entre els jugadors del Sant Andreu, que ho han fet tot per guanyar, però els ha faltat el més important: el gol.