L’Ajuntament ofereix recursos educatius per ajudar a explicar l’atemptat de la Rambla

Ha posat en marxa el web Barcelona educa per la pau, que és una eina per abordar amb els alumnes els atacs terroristes i treballar la cultura de la pau

Amb la mirada posada a l'arrencada d'aquest curs escolar, l'Ajuntament ha creat un nou web amb recursos educatius per a docents i a les famílies amb eines i materials que els ajudin a explicar a infants i joves l'atemptat de la Rambla del 17 d'agost. A més a més, aquests recursos han de servir per treballar a les aules la cultura de la pau.

A la pàgina Barcelona educa per la pau els mestres hi trobaran diferents continguts educatius.  Tal com ha explicat en un comunicat el consistori, s'hi ofereixen cinc tipus de material: projectes, programes i recursos municipals; materials de consulta a la Biblioteca Artur Martorell; declaracions institucionals; mesures del Govern impulsades per l'Ajuntament, i altres webs d'interès de diferents entitats que treballen al voltant de la cultura de la pau.

Entre altres continguts, el web inclou una selecció d'articles i llibres amb reflexions i metodologies sobre com tractar el terrorisme a les aules, com promoure la cultura de la pau o sobre la resolució pacífica dels conflictes. També s'hi poden consultar diferents documents de programes que l'Ajuntament desenvolupa com ara 'Barcelona Acció Intercultural', 'Barcelona Aula Mòbil' o 'Barcelona Ciutat Educadora'.