Aimee Mann , debut dels Friends Paris, nou single dels Saint Etienne i molt més

Obrim el programa amb el nou single de la artista nord-americana Aimee Mann, Patient Zero, aperitiu del que serà proper nou llarga durada Mental Illness. Parlem de la seva carrera, el seu èxit internacional signant la banda sonora de Magnolia del Paul Thomas Anderson (1999). Parem també al seu projecte als 80, la banda de post new wave ’Til Tuesday.

Anunciem l’album debut dels Friends in Paris i punxem el seu single avenç Waiting. Estrenem la tornada dels nord-americans !!! (Chk Chk Chk), un comeback “noventero a tope”, molt esperat com el curiós nou single de The Drums, amb contingut explícit, molt fidels al seu gay surf punk pop de Nova York.

La part més negra del programa la protagonitza el rapero nord-americà Kendrik Lamar, estrenem el seu nou single The Heart part 4 i des d’Europa el punt negre del programa, de nou l’holandès Jarreau Vandal i el track amb la Olivia Nelson Someone The You Love.

Altre de les novetats més sonades del programa, el side-project hiphopero del Damon Albarn, líder dels Blur, Gorillaz, estrenen nou single Andromeda, en el que col.labora el rapero D.R.A.M. També us presentem l’artista danesa Molina i el seu track Salvation així com el nou treball dels australians Miami Horror, amb un track titolat Leila molt fidel al seu indiepop de sempre.

Aprofitem l’estrena del nou single dels britànics Saint Etienne per explicar la seva relació amb el cantautor francès Etienne Daho i també descobrim el sampler dels Brainstorm utilitzat a Home, el nou single de Joe Goddard, component del Hot Chip.

Nou disc del mes per abril, Damage & Joy dels escocesos Jesus & Mary Chain. Punxem Just Like Honey i April Skies de trebles anteriors i repassem el seu nou treball anunciant la seva prospera data en directe a Barcelona.

Escolta el programa sencer aquí: