Afectacions viàries per l’inici d’obres de cobriment de la ronda a la Vall d’Hebron

Aquest divendres començaran els treballs de construcció d’un mur que sostindrà la coberta després d’haver suprimit dos carrils a la ronda de Dalt

L'inici dels preparatius per cobrir la ronda de Dalt a l'altura del Mercat de Vall d'Hebron ja afecta els dos sentits de circulació. Si dimecres a la nit es tallava el carril esquerre de circulació en sentit Llobregat, aquest dijous s'ha fet el mateix amb el carril esquerre cap el nus de la Trinitat. La idea és que aquest divendres ja comencin els treballs per construir un mur mestre a la mitjana que sostindrà la plataforma de cobriment del vial.

Aquest divendres començaran els treballs pel cobriment de la ronda de Dalt, a l'alçada de la Vall d'Hebron. Després que les dues nits anterior s'hagin anat tallant a la circulació els carrils de l'esquerra en ambdós sentits -cap el Llobregat i cap el nus de la Trinitat-, ara ja es podran iniciar els preparatius per aixecar un mur mestre a la mitjana que sostindrà la coberta de la ronda.

Els talls de trànsit previs a l'inici de les obres han comportat afectacions al trànsit, ja que ha sorprès a alguns conductors que no sabien que de tres carrils es restringia el trànsit a només dos, en un tram concret de la ronda que ha fet l'efecte embut. Durant el primer dia de talls, hi ha hagut retencions a la ronda de Dalt en sentit Llobregat des de la Pota nord, a Montigalà, fins a la Vall d'Hebron, i que ha obligat a tallar l'accés al vial durant l'hora punta del matí. Una operació que es repetirà cada dia fins al 10 de setembre, data prevista per a la finalització de la construcció del mur central.