Afectacions de mobilitat per la Cursa Bombers de Barcelona

Un total de 35 línies d’autobús quedaran afectades per la cursa, que obligarà a tallar carrers fins a les tres del migdia

La Cursa Bombers de Barcelona celebra aquest diumenge la seva 19a edició. La prova mantindrà el recorregut original que va tornar a implantar en l'anterior edició. Els corredors passaran pels principals carrers de la ciutat, des de la Gran Via fins a l'avinguda del Paral·lel. La cursa, amb un recorregut de 10 quilòmetres, s'iniciarà a les 9 del matí a l'avinguda de Marquès de l'Argentera i provocarà al llarg del matí alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

Les primeres afectacions al trànsit ja han començat aquest dissabte, l'avinguda del Marquès de l'Argentera s'ha tallat i només queda obert un carril costat mar donant accés a l'estació de França. També hi ha hagut afectacions de trànsit aquest dissabte al passeig de Picasso i el carrer de Pujades, ambdós sentits.

Però les majors afectacions seran diumenge a partir de les sis de matí i es podran allargar fins a les tres de la tarda. Es prohibirà l'estacionament de vehicles en tot l'itinerari de la cursa. El tret de sortida de la cursa serà a les 9 del matí a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, posteriorment continuarà per passeig de Sant Joan, pujaran per l'avinguda del Paral·lel per, seguidament, tombar per Floriblanca per anar a buscar la Gran Via. Finalment aniran a buscar ronda de Sant Pere per baixar per via Laietana fins a arribar una altra vegada a l'avinguda del Marquès de l'Argentera.

Amb motiu de la celebració de la prova 35 línies d'autobús podrien veure alterat o limitat el seu recorregut. Per aquesta raó, TMB recomana l'ús del metro en aquells desplaçaments a prop dels llocs per on transcorrerà la competició.