Admesa a tràmit la querella contra l’empresa de vigilants de seguretat de l’aeroport

El sindicat va denunciar tres directius d’Ilunion Seguridad per presumptes coaccions als treballadors perquè expulsessin els sensesostre que dormien a les terminals

Els jutjats del Prat del Llobregat acolliran a partir del 3 de març el judici contra l'empresa de seguretat de l'aeroport de Barcelona-el Prat, Ilunion Seguridad SA. Els vigilants de l'aeroport, a través del seu sindicat, van presentar una querella contra tres responsables de l'empresa i la jutgessa, segons ha pogut saber betevé, l'ha admesa a tràmit. A més, hi veu indicis de delicte.

L'Associació de Vigilants de Seguretat de l'Aeroport de Barcelona (AVSAB) va presentar una querella contra tres directius de l'empresa del grup ONCE el 24 de novembre. El motiu, les suposades ordres de "fer la vida impossible" a les persones sense sostre que vivien a l'aeròdrom sota l'amenaça de ser acomiadats. Els treballadors, segons van denunciar, van rebre correus de la direcció en què els pressionaven perquè "assetgessin" les persones que dormien a les terminals "traient-los les seves pertinences o despertant-les aleatòriament a la nit".