Acord per impulsar un pacte social per l’acollida de refugiats

El president Carles Puigdemont rep els coordinadors de la campanya “Casa nostra, casa vostra”

Els coordinadors de "Casa nostra, casa vostra" s'han reunit aquest dissabte amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de la manifestació "Volem acollir", a favor de l'asil de refugiats. Després de la trobada, han acordat impulsar un pacte social que treballi per la migració i el refugi.

Després de la mobilització multitudinària impulsada per la campanya "Casa nostra, casa vostra", Puigdemont s'ha compromès a tirar endavant un front comú entre institucions, entitats i ciutadania per evitar els casos de racisme i xenofòbia. En sortir de la reunió, els organitzadors de la campanya, Ruben Wagensberg i Lara Costafreda, han valorat el compromís del govern català. El president els ha assegurat que es tornaran a reunir en un futur, tot i que no hi ha encara cap data concreta.

Puigdemont ha rebut els coordinadors de la campanya al Palau de la Generalitat, acompanyat d'altres membres del govern català, com Neus Munté, Dolors Bassa, o Raül Romeva. Tots ells també han assistit a la manifestació.