Un NitBus s’encasta contra un semàfor i dos arbres al barri de la Font de la Guatlla

La conductora ha estat traslladada a l’hospital en estat greu, on evoluciona favorablement

Un NitBus de la línia N17 s'ha encastat aquesta matinada de diumenge contra un semàfor i dos arbres a la Gran Via, al barri de la Font de la Guatlla. A resultes de la col·lisió, la conductora del bus ha hagut de ser excarcerada pels Bombers, i ser traslladada en estat greu a l'hospital Clínic, on evoluciona de manera favorable. Els quatre passatgers que hi viatjaven han resultat ferits lleus.

L'accident s'ha produït a les 2.18 h de la matinada a la Gran Via de les Corts Catalanes a l'altura del número 226, entre els carrers de Mandoni i d'Indíbil, al districte de Sants-Montjuïc. L'autobús, un NitBus de la línia N17 operat per l'empresa Mohn, ha xocat contra un semàfor i dos arbres i la conductora ha hagut de ser rescatada pels bombers i traslladada a l'Hospital Clínic en estat greu, on segons confirmen fonts hospitalàries, evoluciona favorablement.

Els quatre passatgers que viatjaven en el vehicle en el moment dels fets han resultat ferits lleus i han estat atesos al CUAP de Manso. Segons un dels quatre usuaris, la causa de l'incident podria haver estat que una de les rodes de l'autobús s'hauria enfilat a la vorada i la conductora hauria perdut el control del vehicle.

L'autobús ja ha estat retirat i ha estat traslladat a les cotxeres de la companyia. La Guàrdia Urbana ja ha obert una investigació per esclarir les causes de l'accident.