Accident entre un autobús i un turisme a travessera amb Muntaner

Un xoc entre un autobús i un cotxe ha causat tres ferits aquest matí. L’accident ha passat pocs minuts després de les vuit al carrer de Muntaner amb travessera de Gràcia. Dos carrils del carrer de Muntaner han estat tallats durant més d'una hora.

A primera hora del matí, un autobús de la línia 64 i un cotxe 4x4 han xocat al carrer de Muntaner amb travessera de Gràcia. La col·lisió ha provocat tres ferits. Un ha estat el conductor de l'autobús, que ha patit un cop a les cervicals i al cap. Després d'atendre'l al lloc dels fets, ha estat traslladat a l'hospital per a una revisió.  Els altres dos ferits, un d'ells una noia de 15 anys,  són els viatgers del turisme. La conductora no ha tingut ferides destacables.

Dificultats en el trànsit

El xoc ha provocat que es tallessin durant més d'una hora dos carrils del carrer de Muntaner. Durant aquest temps s'han enretirat els vehicles implicats en l’accident.

Diferents versions

De moment, es desconeixen les causes de l'accident però tot apunta que un dels dos vehicles s'ha saltat en vermell un semàfor i ha col·lidit amb l'altre. Alguns dels passatgers que anaven a l'autobús han assegurat que ha estat el vehicle particular el que s'ha saltat el semàfor.