‘A tots els que heu vingut’, el trauma del cas Pujol fet comèdia

L’obra de Marc Rosich, a la Sala Petita del TNC, està protagonitzada per una convergent convençuda que viu l’atzucac polític de Pujol com si hagués perdut un familiar

La Sala Petita del TNC fa pujar a escena ‘A tots els que heu vingut’, una comèdia de Marc Rosich. Mercè Arànega encarna Magdalena Casals de Clarà, una vídua de l'Eixample per a qui el cas Pujol es converteix en un autèntic daltabaix emocional.

Amb 'A tots els que heu vingut', Marc Rosich signa i dirigeix una comèdia amb personatges de traç gruixut, a mig camí entre el sainet i la farsa. La protagonista, Magda Casals de Clarà, és l'arquetip de senyora de l'Eixample pujolista fins al moll de l'os. El cas Pujol la trasbalsa de tal manera que comença a fer coses insospitades, com fer pujar a casa el sensesostre que la insultava cada cop que rebia una almoina seva. Això origina reaccions diverses dels seus familiars: una germana, la filla i la neta.

Mercè Arànega és la protagonista del muntatge. L'acompanyen Lurdes Barba, Montse Esteve, Àurea Márquez, Mireia Pàmies i Carles Gilbert. 'A tots els que heu vingut' romandrà en cartell a la Sala Petita del TNC fins al 7 de maig.