Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
20 ° 13 °

ds.

matí

tarda

22 ° 14 °

dg.

24 ° 16 °

dl.

26 ° 16 °

dt.

27 ° 17 °

dc.

28 ° 17 °

La previsió

Sense canvis importants per aquest divendres

El temps d'aquest dimecres ha continuat marcat pel temps estable i per unes temperatures molt agradables, amb màximes entre els 21 i els 23 graus a Barcelona. Ens trobem ja a la recta final de la setmana i aquest divendres no esperem grans canvis pel que fa a la situació meteorològica. Per tant el sol tornarà a dominar arreu i les temperatures encara podran baixar lleugerament gràcies al vent fresc i humit que bufarà sobretot a la costa. Aquest cap de setmana la cosa canvia, no pas pel que fa a l'estat del cel que continuarà dominat pel sol sinó per que les temperatures pujaran de forma clara

image/svg+xml 12° / 20° Garraf 10° / 22° Alt Penedès 12° / 21° Baix Llobregat 10° / 22° Vallès Occidental 13° / 20° Barcelonès 10° / 21° Vallès Oriental 12° / 20° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 12° / 20° Garraf 10° / 22° Alt Penedès 12° / 21° Baix Llobregat 10° / 22° Vallès Occidental 13° / 20° Barcelonès 10° / 21° Vallès Oriental 12° / 20° Maresme sol sol sol variable sol variable sol

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Barcelona celebra el Dia Mundial de la Bici, amb vuit carrils nous i cinc en construcció

Els carrils que han entrat en funcionament entre gener i abril són els dels carrers de Bori i Fontestà, Ganduxer, Sardenya i Cardenal de Setmenat, el del passeig del Taulat (entre el carrer de la Selva de Mar i la plaça de Llevant), el de la Gran Via (entre els carrers de Vilamarí i d'Aribau), el de l'avinguda de la Reina Maria Cristina i el que connecta amb la ciutat amb Esplugues.

En els propers mesos està prevista l'obertura de vials als carrers d'Olesa i de Garcilaso, del Segre, de Pisuerga i de l'avinguda de Rio de Janeiro. També es posarà en marxa del que connectarà la plaça de Maragall amb la Mar Bella, passant pels carrers de Las Navas de Tolosa, Bilbao i la Jonquera.

El govern municipal destaca que en l'actualitat "prop del 90 % de la població ja disposa d'un carril bici a menys de 300 metres de casa seva" i assegura que el percentatge augmentarà fins al 95 % en el que queda del 2018.

Gràcies, ciclistes

Aprofitant la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta, l'Ajuntament ha volgut agrair als ciclistes la seva contribució a la millora de l'aire de la ciutat. Durant tot el dia, es fan accions adreçades a promoure l'ús d'aquest mitjà de transport.

En quatre punts neuràlgics de la mobilitat en bicicleta a la ciutat (passeig de Sant Joan, avinguda del Paral·lel, plaça de les Glòries Catalanes i carrer de Numància), hi ha informadors que reparteixen el mapa actualitzat dels carrils bici i recorden la normativa de circulació dels vehicles de mobilitat personal, que va entrar en vigor l'any passat.

En aquests punts, també s'hi ha instal·lat un "photocall" perquè els ciclistes s'hi facin fotos i compartir-les a les xarxes socials amb les etiquetes #diamundialdelabicicleta i #biciBCN.

Crítiques a la confecció de la xarxa de carrils bici

Amb tot, algun col·lectiu de ciclistes com el dels Amics de la Bici considera que no s'està planificant prou bé el creixement de la xarxa de carrils bici. Un dels seus membres, l'Albert Garcia, creu que s'estan fent vials inconnexes que impossibiliten una mobilitat normal dels ciclistes.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 20 d'abril

  Avui, divendres 20 d'abril

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!