captcha

avui

matí

tarda

º
27 ° 22 °

dj.

matí

tarda

29 ° 24 °

dv.

29 ° 25 °

ds.

31 ° 25 °

dg.

30 ° 25 °

dl.

30 ° 25 °

La previsió

Darrer dia de variabilitat i calor a ratlla

Els xàfecs, que encara podrien descarregar a l'entorn metropolità de forma irregular fins a la matinada, donaran pas a una jornada variable, amb restes de núvols i calor moderada. El sol guanyarà protagonisme al migdia, tot i que a la tarda es tornaran a gestar alguns núvols baixos. El sol anirà a més a partir de dijous i la temperatura tornarà a assolir, o superar, els 30 ºC.

image/svg+xml 21° / 27° Garraf 17° / 30° Alt Penedès 21° / 28° Baix Llobregat 19° / 29° Vallès Occidental 22° / 27° Barcelonès 19° / 28° Vallès Oriental 21° / 26° Maresme variable variable variable nuvol_prim variable variable variable
image/svg+xml 21° / 27° Garraf 17° / 30° Alt Penedès 21° / 28° Baix Llobregat 19° / 29° Vallès Occidental 22° / 27° Barcelonès 19° / 28° Vallès Oriental 21° / 26° Maresme sol nuvol_prim nuvol_prim sol nuvol_prim sol sol

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Pedralbes reclama allargar el recorregut del futur V5

La futura línia V5 d'autobusos torna a generar controvèrsia. Si fa uns mesos eren els comerciants del carrer de Joan Güell que demanaven que es replantegés el traçat de la línia, ara és el veïnat de Pedralbes que reclama que la línia no acabi al Monestir de Pedralbes i s'allargui fins a l'avinguda de Pearson amb Joan d'Alòs. Segons l'associació de veïns, així es donaria servei a una zona del barri que no té transport públic i on, en canvi, hi ha diversos centres educatius.

La línia V5 és una de les 12 noves línies de la xarxa ortogonal que s’ha de posar en marxa la tardor del 2017 i que oferirà un servei amb un freqüència de pas d’entre cinc i vuit minuts els dies feiners. Els veïns de Pedralbes consideren que és un barri on caldria fomentar l’ús del transport públic i incrementar-ne els serveis i, per això, celebren la instauració d’aquesta nova línia. Tot i això, consideren que el servei milloraria força si s’allargués el recorregut de la línia. Asseguren que ja han traslladat aquesta proposta al districte i que n'estan estudiant la viabilitat amb la Guàrdia Urbana i l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament.

 

 

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 26 de juliol

  Avui, dimecres 26 de juliol

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!