Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
12 ° 6 °

ds.

matí

tarda

13 ° 5 °

dg.

14 ° 6 °

dl.

12 ° 7 °

dt.

9 ° 4 °

dc.

6 ° 2 °

La previsió

Remuntada lenta de la temperatura

Cel variable de bon matí i al vespre, amb núvols molt més trencats al centre de la jornada, quan tindrem més sol que núvols. La temperatura remuntarà un parell de graus però continuarà fent fred hivernal. El cap de setmana serà estable i una mica més suau però la setmana vinent podria arribar un canvi important de temps, amb fred molt intens i possibles precipitacions.

image/svg+xml 4° / 12° Garraf 2° / 11° Alt Penedès 3° / 12° Baix Llobregat 2° / 11° Vallès Occidental 6° / 12° Barcelonès 2° / 11° Vallès Oriental 5° / 12° Maresme variable sol sol sol sol sol variable
image/svg+xml 4° / 12° Garraf 2° / 11° Alt Penedès 3° / 12° Baix Llobregat 2° / 11° Vallès Occidental 6° / 12° Barcelonès 2° / 11° Vallès Oriental 5° / 12° Maresme sol sol sol variable sol variable sol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

El NitBus farà parades a demanda per a dones i menors d’edat

Les dues primeres línies del NitBus que faran parades a demanda seran l'N1, que connecta Mercabarna i la Zona Franca amb la Trinitat Nova, i l'N9, que connecta la plaça de Catalunya amb Tiana i Montgat (el Maresme). El director de Mobilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Joan Maria Bigas, ha explicat al programa bàsics que s'han escollit aquests dos recorreguts perquè passen per zones amb poca densitat de població.

Segons Bigas, el NitBus es considera un mitjà segur entre els passatgers, però un 17 % de les usuàries hi percep certa inseguretat. Aquesta xifra puja fins al 24 % en el cas dels viatgers menors d'edat. És per això que la prova pilot se centra en aquests col·lectius.

Com funcionaran les parades a demanda del NitBus?

Quan una dona o un menor d'edat vulgui baixar entre dues parades del NitBus, ho haurà de comunicar al conductor. Aquest decidirà el lloc exacte on es produirà la parada, tenint en compte que sigui segur i que hi hagi vorera o un pas de vianants. La sortida es farà per la porta del davant del vehicle, a la vista del conductor.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 23 de febrer

  Avui, divendres 23 de febrer

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!