captcha

avui

matí

tarda

º
22 ° 16 °

dl.

matí

tarda

23 ° 16 °

dt.

25 ° 17 °

dc.

26 ° 18 °

dj.

27 ° 18 °

dv.

25 ° 18 °

La previsió

En espera d'un nou estiuet

Aquest dilluns serà una jornada similar a la de diumenge passat: amb moltes estones de sol i només algunes boires matinals. També destacarà per un ambient suau. Els termòmetres es mouran entre els 15 i els 23 ºC. Dimarts començarà un clar ascens de la temperatura que s'accentuarà de cara a dimecres i dijous.

image/svg+xml 14° / 22° Garraf 12° / 22° Alt Penedès 13° / 22° Baix Llobregat 13° / 22° Vallès Occidental 16° / 22° Barcelonès 12° / 21° Vallès Oriental 16° / 21° Maresme variable variable variable variable variable variable variable
image/svg+xml 14° / 22° Garraf 12° / 22° Alt Penedès 13° / 22° Baix Llobregat 13° / 22° Vallès Occidental 16° / 22° Barcelonès 12° / 21° Vallès Oriental 16° / 21° Maresme nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim variable variable ruixat_nuvol variable

beteve el temps

Loading
Play
Ruth Rodríguez Porta

Els carrers d’Almansa i de l’Artesania canvien el sentit de circulació

Aquests canvis preparen l'arribada el 13 de novembre de les línies ortogonals D40 i V29, que substituiran el 32. L'Ajuntament ha projectat aquests canvis com una manera de dotar els nous busos de carrils propis per al barri de Verdun i així millorar-ne la regularitat i la velocitat. Però els veïns no hi veuen els beneficis per al barri. “Es guanya poc, per mi —explica Manolo Hernández, de l'AV Verdun. Eliminen una línia d'aparcament i no sabem on aparcarem, perquè ni tan sols hi ha pàrquings. Es perden les parades del carrer de Góngora, que ara es fan per fer el gir des d'Artesania cap a Góngora abans de pujar a les Roquetes. Ara els busos seguiran pujant tot recte pel carrer de l'Artesania fins al barri de les Roquetes i baixaran després pel carrer d'Almansa, però ja no passaran per dins el barri com fins ara”.

La senyalització s'ha preparat de cara a diumenge, 22, moment en el qual es canvia el sentit d'Artesania i Almansa. També es prohibeix l'aparcament en una de les voreres per començar les obres de senyalització del carril bus, en el cas d'Artesania, al costat del Parc de la Guineueta, i a Almansa, a la vorera on hi ha dues escoles. En aquest darrer cas, alguns comerciants es queixen de la manca d'informació sobre el projecte. “Tenim un negoci de reformes de cuines i banys, i rebem mercaderies pesades, palets amb molta càrrega. Tenim camions que carreguen i descarreguen al carrer d'Almansa, i dilluns no sabem si continuarem amb la càrrega com fins ara o a l'altra banda del carrer —es queixa Ester Tormo, comercianta del carrer d'Almansa—. Si l'hem de fer a l'altra banda serà un problema perquè haurem de creuar el carrer amb el carretó mecànic pel pas de vianants. I això és un perill perquè als matins hi ha els alumnes de dues escoles travessant també. No hi ha hagut cap avís previ. S'hauria de parlar també amb la gent que tenim empreses i negocis abans de fer aquests canvis”.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dl.

dt.

dc.

dj.

dv.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, diumenge 22 d'octubre

  Avui, diumenge 22 d'octubre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!