Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
14 ° 5 °

dj.

matí

tarda

14 ° 4 °

dv.

16 ° 6 °

ds.

14 ° 4 °

dg.

14 ° 4 °

dl.

15 ° 4 °

La previsió

Dos dies de sol

Tarda serena, amb moltes estones de sol i només alguns núvols prims passatgers o algun petit núvol baix costaner al Maresme durant el vespre. Les temperatures seran encara força baixes. Demà tindrem un panorama semblant, amb un cel radiant i temperatures més altes. La màxima podrà tocar i superar la marca dels 15 ºC. El proper canvi de temps arribarà dissabte, amb un episodi de pluges important.

image/svg+xml 4° / 14° Garraf 2° / 13° Alt Penedès 1° / 15° Baix Llobregat 1° / 13° Vallès Occidental 5° / 14° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 14° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 4° / 14° Garraf 2° / 13° Alt Penedès 1° / 15° Baix Llobregat 1° / 13° Vallès Occidental 5° / 14° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 14° Maresme sol sol sol sol vent_2 sol vent_2

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Afectacions als serveis internacionals de Renfe per una vaga a França

Els serveis internacionals de Renfe i Rodalies es veuran afectats per una vaga laboral a França durant aquesta setmana. Els trens de les línies R3 i R11 de Rodalies de Catalunya i els de llarga distància de Renfe iniciaran i acabaran els recorreguts dins del territori espanyol.

L'R3, que normalment arriba fins a l'estació francesa de la Tor de Querol, acabarà a Puigcerdà. L'altra línia de Rodalies amb trajecte en territori francès, l'R11, que normalment acaba a Cervera, finalitzarà el recorregut a Portbou. D'altra banda, el tren d'alta velocitat entre Madrid-Barcelona-Marsella, d'aquest dimecres a la tarda, acabarà el recorregut a l'estació de Figueres-Vilafant.

Aquest dijous la vaga tornarà a afectar els servies internacionals de llarga distància. El tren des de Marsella amb destinació a Madrid i parada a Barcelona-Sants, començarà el recorregut a Figueres-Vilafant. El tren des de Barcelona fins a Lió i viceversa també començarà i acabarà a Figueres-Vilafant.

Els clients afectats per la vaga laboral a França tenen a la seva disposició el telèfon 912 320 320.

Les afectacions arriben dues setmanes després que els maquinistes de Renfe desconvoquessin sis jornades de vaga previstes per als dies 2, 9, 11, 12, 13 i 14 de març.

Btvnotícies

Loading
Compartir

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 21 de març

  Avui, dimecres 21 de març

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!