Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
22 ° 16 °

dv.

matí

tarda

22 ° 15 °

ds.

21 ° 13 °

dg.

18 ° 11 °

dl.

17 ° 8 °

dt.

16 ° 9 °

La previsió

Temperatura més baixa aquest dijous

El temps de les darreres hores ha tornat a estar marcat per la temperatura alta, que aquest dimecres ha fet pujar els termòmetres fins als 26 graus. Aquest dijous continuarem amb un temps força tranquil ja que el sol tornarà a dominar a tota la ciutat amb intervals de núvols prims. La temperatura començarà a baixar, un descens que notarem molt més de cara al cap de setmana.

image/svg+xml 13° / 21° Garraf 12° / 23° Alt Penedès 15° / 23° Baix Llobregat 12° / 24° Vallès Occidental 16° / 22° Barcelonès 13° / 22° Vallès Oriental 15° / 21° Maresme sol sol sol variable sol variable sol
image/svg+xml 13° / 21° Garraf 12° / 23° Alt Penedès 15° / 23° Baix Llobregat 12° / 24° Vallès Occidental 16° / 22° Barcelonès 13° / 22° Vallès Oriental 15° / 21° Maresme sol sol sol variable sol variable variable

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Les places d’aparcament exclusives per a residents passaran del color verd al blanc

Les places d'àrea verda destinades exclusivament per als residents canviaran de disseny. La propera setmana es començaran a repintar de color blanc. El motiu d'aquest canvi sorgeix arrel dels suggeriments que han fet els ciutadans i els usuaris de l'AREA. Segons l'Ajuntament, l'objectiu és fer més entenedora la senyalització d'aquests aparcaments que poden provocar alguna confusió amb les places verdes que permeten aparcar als vehicles que són forans en els horaris de regulació.

Hi ha zones exclusives per a residents als districtes de Ciutat Vella, al nucli antic de Gràcia, al nucli antic de Sarrià i al barri de Camp de l'Arpa. Recentment se n'han creat de noves al barri del Carmel i ja són visibles les places pintades de blanc. De totes aquestes àrees, el barri de la Barceloneta i la zona del Born tenen un horari especial per a residents de 24 hores, mentre que la resta de places exclusives funcionen entre les vuit del matí i les vuit del vespre.

El canvi d'imatge es farà entre el 30 d'abril i el 6 de juny

 • A la Vila de Gràcia l'actuació es farà entre el 30 d'abril i el 9 de maig
 • Al nucli antic de Sarrià el 10 de maig
 • Al barri de Camp de l'Arpa del Clot entre l'11 i el 17 de maig
 • Al districte de Ciutat Vella es farà entre el 17 de maig i el 6 de juny

Actualment hi ha 50.000 residents que gestionen els seus tiquets d'estacionament amb l'aplicació mòbil ONaparcar Residents. Això els permet expedir el tiquet des de l'aplicació i sense necessitat d'haver-se de dirigir a un parquímetre.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dv.

ds.

dg.

dl.

dt.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dijous 26 d'abril

  Avui, dijous 26 d'abril

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!