Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
11 ° 5 °

dv.

matí

tarda

12 ° 4 °

ds.

13 ° 5 °

dg.

14 ° 6 °

dl.

12 ° 5 °

dt.

7 ° 2 °

La previsió

Descens clar de la temperatura

El sol s'imposarà durant el matí i el migdia a bona part del territori. A partir del migdia creixeran nuvolades que podran deixar alguns ruixats febles i inconnexos, preferentment a les muntanyes del prelitoral però sense descartar-los a la mateixa ciutat de Barcelona. La cota de neu es mourà a l'entorn dels 300/400 m. Ambient clarament més fred, tant de dia com de nit. El fred es mantindrà tota la setmana per bé que el cap de setmana serà una mica més agradable i estable.

image/svg+xml 3° / 11° Garraf 0° / 11° Alt Penedès 2° / 12° Baix Llobregat 1° / 10° Vallès Occidental 5° / 11° Barcelonès 1° / 10° Vallès Oriental 4° / 11° Maresme sol sol sol sol sol variable variable
image/svg+xml 3° / 11° Garraf 0° / 11° Alt Penedès 2° / 12° Baix Llobregat 1° / 10° Vallès Occidental 5° / 11° Barcelonès 1° / 10° Vallès Oriental 4° / 11° Maresme nuvol_prim nuvol_prim variable ruixat_nuvol variable aigua_neu_1 ruixat_nuvol

beteve el temps

Loading
Roger Torres i Liñán

Un autobús de TMB s’incendia a Karl Marx en acabar el servei

Aquesta avaria no és un cas aïllat. El 18 de gener un bus articulat va quedar calcinat a la ronda del Litoral, cosa que va obligar a tallar tot el trànsit per la quantitat de fum que va generar; i només una setmana més tard, un segon vehicle va cremar també a la ronda del Litoral i vuit cotxes van topar amb elements mecànics que es van desprendre de l'autobús.

Aquest cop el vehicle afectat no ha acabat cremant, ja que el conductor ha apagat el conat d'incendi amb l'extintor abans que comencés a fer flama. L'avaria, que sí que ha fet fumejar el motor, no ha comportat incidències als passatgers perquè estava buit: ja havia acabat el torn de la línia V17 i es dirigia a cotxeres.

TMB diu que els incendis són habituals

El sindicat CGT fa setmanes que denuncia que les avaries a la flota de TMB són culpa d'una manca de manteniment i atribueix els incendis al fet que no es deixa descansar prou estona els motors. Fonts de TMB, però, han explicat a betevé que aquest tipus d'incidències "no tenen res d'extraordinari" i que, per això, els busos tenen sistemes antiincendis. De fet, TMB assegura que el manteniment està al dia i que "totes les flotes de busos urbans pateixen aquestes incidències".

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dv.

ds.

dg.

dl.

dt.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dijous 22 de febrer

  Avui, dijous 22 de febrer

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!