captcha

avui

matí

tarda

º
24 ° 19 °

ds.

matí

tarda

25 ° 19 °

dg.

26 ° 18 °

dl.

26 ° 19 °

dt.

25 ° 17 °

dc.

24 ° 18 °

La previsió

Canvi de temps

Cel molt ennuvolat aquest divendres. De bon matí encara hi haurà clarianes, però es taparà ràpidament i no es descarten alguns ruixats o tempestes, preferentment entre el migdia i la tarda. Seran curts i de poca quantitat, però puntualment una mica intensos. La temperatura serà una mica més baixa. Dissabte i diumenge seran més estables i càlids.

image/svg+xml 18° / 24° Garraf 16° / 24° Alt Penedès 18° / 25° Baix Llobregat 16° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 16° / 24° Vallès Oriental 18° / 24° Maresme ruixat_nuvol ruixat_nuvol variable variable variable variable variable
image/svg+xml 18° / 24° Garraf 16° / 24° Alt Penedès 18° / 25° Baix Llobregat 16° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 16° / 24° Vallès Oriental 18° / 24° Maresme variable variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol ruixat_nuvol nuvol nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Els monocicles, les bicicletes, els patins i les motos, els més ràpids de la ciutat

En bicicleta, en patins, en moto, en cotxe, en autobús, en ferrocarril, en metro o a peu. La Cursa Urbana de Transports es pot recórrer amb qualsevol mitjà. Enguany també s'hi han inscrit patinets convencionals i elèctrics i monocicles elèctrics. L'objectiu és comparar no només la rapidesa de cada modalitat sinó també el cost i les emissions de partícules contaminants.

Enguany, els monocicles, els patins, les bicicletes i les motos són les que han guanyat la cursa. Com que l'esdeveniment també té en compte el cost i les emissions, les motos han acabat ocupant un lloc pitjor en la classificació, en favor dels mitjans de transport nets.

60 participants geolocalitzats

Com a novetat, la 14a edició incorpora, per primera vegada, la localització a través de GPS de 60 participants. L'objectiu és fer-ne un seguiment a temps real. Això ha permès veure els recorreguts de cadascun dels transports, la rapidesa i les aturades de cadascun.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 22 de setembre

  Avui, divendres 22 de setembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!