Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
14 ° 5 °

dc.

matí

tarda

10 ° 3 °

dj.

12 ° 2 °

dv.

13 ° 5 °

ds.

14 ° 6 °

dg.

14 ° 6 °

La previsió

Dimarts de vent, mala mar i restes d'inestabilitat

Cel molt ennuvolat de bon matí, amb restes d'inestabilitat i el risc d'algun ruixat residual encara durant el matí, de neu per damunt dels 300/400 m. A partir del migdia s'obriran moltes clarianes i la temperatura començarà a recuperar els 10/15 ºC. El vent s'enfortirà de gregal i alterarà notablement l'estat marítim. Dimecres i dijous tindrem més sol.

image/svg+xml 1° / 12° Garraf 0° / 10° Alt Penedès 1° / 12° Baix Llobregat 0° / 11° Vallès Occidental 2° / 14° Barcelonès 0° / 11° Vallès Oriental 1° / 13° Maresme aigua_neu_1 nuvol nuvol nuvol nuvol nuvol nuvol
image/svg+xml 1° / 12° Garraf 0° / 10° Alt Penedès 1° / 12° Baix Llobregat 0° / 11° Vallès Occidental 2° / 14° Barcelonès 0° / 11° Vallès Oriental 1° / 13° Maresme variable variable variable sol nuvol_prim sol nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Play
Anna Ganzinelli

Afectacions al transport per la nevada

És la sisena nevada de l'hivern a Barcelona i la més important de l'any. Segons informa l'Ajuntament de Barcelona, les carreteres que creuen Collserola estan tallades i els busos del barri no poden circular aquest dimarts al matí per aquesta zona. Les màquines llevaneu treballen des de la matinada per habilitar aquestes vies. De tota manera, s'aconsella evitar l'ús del vehicle privat.

Afectacions als autobusos per la neu

Hi ha tres línies de bus sense servei: la 111, 118 i 128. I n'hi ha dues més que a primera hora han escurçat el recorregut per la nevada: la 130 i la 185, però a partir de quarts de deu han pogut normalitzar el servei.

La resta de línies d'autobús i la xarxa de metro funcionen amb normalitat.

Carreteres tallades

A primera hora han estat tallades per la nevada i el gel la carretera de l'Arrabassada (BP-1417), la carretera d'Horta a Cerdanyola (BV-1415) i el carrer de Vallvidrera a Sant Cugat (BV-1462). A partir de les 9 s'hi ha normalitzat la circulació, excepte en els trams més elevats: la carretera de Vallvidrera està oberta fins a la plaça de Vallvidrera, i la de l'Arrabassada, fins a la cruïlla del Tibidabo. La d'Horta a Cerdanyola s'ha reobert per complet.

Barreres obertes a la C-16

A la C-16, als túnels de Vallvidrera, hi ha hagut força retencions, sobretot en sentit entrada a Barcelona, per connectar amb la ronda de Dalt. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, hi havia neu o gel a la calçada entre els quilòmetres 2 i 16.

A causa de la congestió, s'han aixecat les barreres en tots dos sentits de la marxa.

Una escola tancada per la neu

El Centre d'Educació Especial Vil·la Joana, al carrer Major del Rectoret, a Vallvidrera, està tancat aquest dimarts, per problemes amb el subministrament elèctric. També ha quedat suspès el transport escolar dels centres d'educació especial que estan per sobre de les rondes, com el Taiga.

 

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 20 de març

  Avui, dimarts 20 de març

   • 12/11/2015 11:00 hEn directe

   Publicitat

   Publicitat

   Notícies per districte

   Publicitat

   Més vist

   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!