avui

matí

tarda

º
17 ° 8 °

dl.

matí

tarda

18 ° 8 °

dt.

17 ° 10 °

dc.

18 ° 10 °

dj.

17 ° 9 °

dv.

14 ° 9 °

La previsió

Sol i algun núvol prim

La setmana començarà amb alguns núvols prims però la tendència, a mesura que avanci la jornada, serà que s'imposi l'ambient serè. La temperatura nocturna baixarà fins als 8 ºC, encara que durant les hores centrals del dia la bonança serà evident: s'esperen valors màxims de fins a 17 ºC. Dimarts la temperatura baixarà lleugerament.

image/svg+xml 6° / 16° Garraf 5° / 15° Alt Penedès 7° / 17° Baix Llobregat 6° / 18° Vallès Occidental 8° / 17° Barcelonès 5° / 17° Vallès Oriental 9° / 15° Maresme variable variable variable sol nuvol_prim sol nuvol_prim
image/svg+xml 6° / 16° Garraf 5° / 15° Alt Penedès 7° / 17° Baix Llobregat 6° / 18° Vallès Occidental 8° / 17° Barcelonès 5° / 17° Vallès Oriental 9° / 15° Maresme nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim sol sol sol sol

Btvmeteo

Loading
Eva Vial

Ferida una noia després de quedar atrapada a les portes d’un comboi de metro

TMB ha obert una investigació per esbrinar les causes d'un accident que es va produir aquest diumenge a les 5.33 h de la matinada. Una noia de 21 anys va quedar atrapada a l'exterior de la porta d'un comboi de l'L1 del metro i va ser arrossegada fins a l'interior del túnel. Per motius que es desconeixen, no va aconseguir entrar a temps en un vagó del suburbà a l'estació de Marina i va quedar atrapada a la porta, després que el tren va iniciar la marxa, la qual cosa li ha provocat ferides i contusions.

La noia va ser atesa a l'estació pels Bombers de Barcelona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i ja ha estat donada d'alta. L'incident va obligar a interrompre l'L1 durant set minuts i a reprendre la circulació encara que sense realitzar parada a Marina fins a les 6.04 h, hora en què es va normalitzar el servei.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dl.

dt.

dc.

dj.

dv.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, diumenge 26 de febrer

  Avui, diumenge 26 de febrer

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!