captcha

avui

matí

tarda

º
18 ° 10 °

dg.

matí

tarda

19 ° 13 °

dl.

18 ° 11 °

dt.

20 ° 13 °

dc.

20 ° 13 °

dj.

21 ° 15 °

La previsió

Creixement de nuvolades

El cap de setmana començarà amb alguns núvols prims. A mesura que avanci el dissabte, les nuvolades s'aniran compactant i al final de la jornada ja hi haurà un cel molt tapat. La temperatura de primera hora estarà al voltant dels 7 ºC, però durant la tarda pujaran fins als 17 ºC. Diumenge arribarà un sistema frontal que deixarà alguns ruixats. Dilluns farà sol, però l'ambient serà fresc.

image/svg+xml 8° / 17° Garraf 5° / 17° Alt Penedès 7° / 18° Baix Llobregat 5° / 19° Vallès Occidental 10° / 18° Barcelonès 4° / 19° Vallès Oriental 9° / 18° Maresme variable nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim
image/svg+xml 8° / 17° Garraf 5° / 17° Alt Penedès 7° / 18° Baix Llobregat 5° / 19° Vallès Occidental 10° / 18° Barcelonès 4° / 19° Vallès Oriental 9° / 18° Maresme nuvol nuvol nuvol nuvol nuvol nuvol nuvol

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Llargues cues a l’aeroport del Prat per passar el control de passaport

D'ençà que es va canviar la normativa per moure's per l'espai Schengen el 7 d'abril les cues s'han anat repetint. Ja per Setmana Santa es van viure moments de caos a l'aeroport del Prat i aquest cap de setmana de pont no ha estat una excepció.

Aquest dissabte diversos passatgers s'han queixat a través de Twitter dels problemes que han tingut a l'hora de passar el control de passaport. Alguns d'ells asseguren que hi ha problemes d'organització, tot afirmant que dels quatre punts de control que hi ha, només n'hi ha un d'operatiu. Alguns dels usuaris han arribat a afirmar que fins i tot hi ha hagut passatgers que han perdut el vol a causa de les llargues cues, que en alguns moments han superat l'hora d'espera.

El desencadenant de les cues és el canvi de normativa promulgat per la Unió Europea, com a mesura per reforçar la lluita antiterrorista, que fa que els ciutadans comunitaris també hagin de passar un control de passaport encara que la seva destinació estigui dins de l'espai Schengen, impedint així la lliure circulació entre fronteres internes que hi havia fins ara. En el control de passaport, els agents de la Policia Nacional s'encarreguen de contrastar els documents (el passaport o el DNI) amb la seva base de dades, comprovant que tot és correcte.

Les cues no són una novetat d'aquest dissabte, divendres a les xarxes socials alguns passatgers també es van queixar per les aglomeracions.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dg.

dl.

dt.

dc.

dj.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dissabte 29 d'abril

  Avui, dissabte 29 d'abril

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!