Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
24 ° 18 °

dj.

matí

tarda

25 ° 19 °

dv.

25 ° 20 °

ds.

25 ° 20 °

dg.

22 ° 17 °

dl.

23 ° 17 °

La previsió

Dijous amb pocs canvis

Cel variable de bon matí, amb núvols que podran ser puntualment abundants però que s'aniran trencant amb el pas de les hores i deixaran un migdia i una tarda amb sol i núvols prims. La temperatura no experimentarà grans canvis i continuarà marcant valors propers als 25 ºC al migdia i poc inferiors als 20 ºC a primera hora del matí. En dies posteriors augmentarà la presència de núvols baixos, tot i que el risc de pluja serà baix.

image/svg+xml 17° / 23° Garraf 15° / 25° Alt Penedès 16° / 26° Baix Llobregat 15° / 26° Vallès Occidental 18° / 24° Barcelonès 15° / 25° Vallès Oriental 17° / 23° Maresme variable variable variable nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim
image/svg+xml 17° / 23° Garraf 15° / 25° Alt Penedès 16° / 26° Baix Llobregat 15° / 26° Vallès Occidental 18° / 24° Barcelonès 15° / 25° Vallès Oriental 17° / 23° Maresme nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Play
Meritxell Hernández Soler

Els taxistes veuen bé una normativa de vestir més estricta

El nou redactat de l'article 42.4 del reglament del sector del taxi prohibeix als taxistes treballar amb samarretes de tirants, xandall, roba esportiva, pantalons curts i bermudes. Des d'Elite, Noel Moreno, ha explicat al programa 'bàsics' que la novetat és que puntualitza la prohibició dels pantalons curts. Moreno ha afegit que són pocs els taxistes que no vesteixen adequadament, però considera que el canvi de la normativa ha de servir per controlar-ho més. Això sí, els taxistes descarten el model d'Uber i Cabify, en què els conductors porten uniforme, "no m'imagino taxistes amb corbata i americana", ha dit.

Un cop aprovada la modificació per part del consell d'administració, el canvi es traslladarà al ple del Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana. Està previst que entri en vigor a l'estiu.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 23 de maig

  Avui, dimecres 23 de maig

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!