captcha

avui

matí

tarda

º
18 ° 6 °

ds.

matí

tarda

19 ° 7 °

dg.

19 ° 11 °

dl.

17 ° 10 °

dt.

19 ° 11 °

dc.

20 ° 12 °

La previsió

Cel radiant i fred, només matinal

Cel ras durant tot el dia, gairebé sense núvols. Les temperatures quedaran molt contrastades, amb fred de rigorós hivern de bon matí i migdia clarament més suau, amb màximes agradables. El cap de setmana serà canviant, amb sol dissabte al matí que donarà pas a una tarda més ensopida i a un diumenge amb risc de xàfecs i alguna tronada. Les temperatures s'aniran recuperant a poc a poc.

image/svg+xml 6° / 16° Garraf 3° / 17° Alt Penedès 5° / 19° Baix Llobregat 4° / 18° Vallès Occidental 6° / 18° Barcelonès 4° / 17° Vallès Oriental 6° / 16° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 6° / 16° Garraf 3° / 17° Alt Penedès 5° / 19° Baix Llobregat 4° / 18° Vallès Occidental 6° / 18° Barcelonès 4° / 17° Vallès Oriental 6° / 16° Maresme sol sol sol sol sol variable sol

beteve el temps

Loading
Play
Guillem Martínez

Patrullant les rondes un dia de pluja i de retencions

Per a Carles Reyner, adjunt a la Divisió de Trànsit i Seguretat Viària de la Guàrdia Urbana, el debat sobre si les rondes han quedat petites amb el pas dels anys és "complex", ja que, assegura, "si s'ampliessin podrien atraure més volum de vehicles". Explica, però, que van ser una infraestructura que va permetre a Barcelona fer un pas endavant pel que fa a la mobilitat i que va alliberar de trànsit la resta de carrers de la ciutat.

Un dels problemes principals de la infraestructura és l'absència de vorals ens alguns trams que complica les actuacions policials en cas d'accident o avaria. Aquest dijous al matí un camió ha quedat aturat a la ronda del Litoral i això ha provocat retencions pel tap en un dels carrils. Per sort, el vehicle ha pogut arrancar el motor passats uns minuts i, amb l'ajuda dels agents, ha fet marxa enrere fins la sortida més propera.

La sinistralitat a les rondes, segons Reyner, ha caigut en picat des dels anys propers a la seva inauguració, ara fa un quart de segle. "Abans era de les vies amb més accidents i ara, en proporció a la seva longitud, és de les que menys accidents té", assegura. Explica que una de les causes d'aquest descens és la instal·lació de radars que ha regulat la velocitat dels vehicles al seu pas per l'anell viari.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 28 d'abril

  Avui, divendres 28 d'abril

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!