Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
24 ° 19 °

dj.

matí

tarda

23 ° 19 °

dv.

24 ° 20 °

ds.

24 ° 20 °

dg.

23 ° 18 °

dl.

22 ° 17 °

La previsió

Ambient més càlid i estable

Aquest dimecres començarà amb núvols baixos de bon matí, que s'aniran trencant amb el pas de les hores i deixaran un migdia i una tarda amb moltes estones de sol. La temperatura pujarà i podrà tocar els 25 ºC al migdia. Les nits s'aniran fent més feixugues i ja serà difícil baixar per sota dels 20 ºC. La primera nit tropical és a tocar. Els núvols tornaran a guanyar terreny els propers dies però de pluja se n'espera més aviat poca. La xafogor guanyarà protagonisme.

image/svg+xml 18° / 23° Garraf 16° / 24° Alt Penedès 17° / 26° Baix Llobregat 16° / 25° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 16° / 25° Vallès Oriental 18° / 22° Maresme variable variable variable nuvol_prim variable nuvol_prim nuvol_prim
image/svg+xml 18° / 23° Garraf 16° / 24° Alt Penedès 17° / 26° Baix Llobregat 16° / 25° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 16° / 25° Vallès Oriental 18° / 22° Maresme sol nuvol_prim sol sol nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Enèsima acció dels grafiters al metro de matinada

TMB ha explicat a betevé que no s'ha trencat cap element del metro. Tot i això, el personal ha retirat el vehicle afectat per les pintades.

Sobre aquesta nova acció dels grafiters a la parada de Diagonal se n'ha fet ressò el president del Grup Municipal d'Esquerra Republicana, Alfred Bosch. En un tuit, ha compartit les imatges i ha reclamat mesures per preservar "allò que ens pertany a tots", alhora que ha demanat que deixi d'haver-hi impunitat davant d'aquestes accions.

1.000 grafiters al metro de Barcelona

Actualment TMB té identificats un miler de grafiters que actuen al metro en accions coordinades, com pintar vagons o aturar combois en marxa. Molts d'ells actuen, es graven i després distribueixen les imatges a través de xarxes socials i de canals privats. L'adrenalina i els reptes són l'origen de la majoria de les accions dels grafiters.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 23 de maig

  Avui, dimecres 23 de maig

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!