captcha

avui

matí

tarda

º
14 ° 6 °

dj.

matí

tarda

17 ° 8 °

dv.

15 ° 9 °

ds.

12 ° 6 °

dg.

13 ° 5 °

dl.

14 ° 5 °

La previsió

Torna el sol

Cel ras fins al migdia, amb temperatures que quedaran més contrastades. De bon matí l'ambient serà una mica més fred però el migdia serà més suau, amb màximes que buscaran els 15 ºC tot i que no acabaran d'assolir aquesta marca. A la tarda arribaran núvols alts i mitgencs que anunciaran el pas d'un front càlid que no portarà pluja. Dijous serà un dia variable i amb un ambient clarament més suau. Divendres creuarà un altre front, fred, que obrirà les portes a un nou descens de la temperatura per al cap de setmana.

image/svg+xml 5° / 13° Garraf 2° / 12° Alt Penedès 3° / 13° Baix Llobregat 2° / 13° Vallès Occidental 6° / 14° Barcelonès 2° / 12° Vallès Oriental 6° / 14° Maresme sol nuvol_prim sol nuvol_prim sol nuvol_prim sol
image/svg+xml 5° / 13° Garraf 2° / 12° Alt Penedès 3° / 13° Baix Llobregat 2° / 13° Vallès Occidental 6° / 14° Barcelonès 2° / 12° Vallès Oriental 6° / 14° Maresme nuvol_prim variable variable variable nuvol_prim variable nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Play
Araceli Galván

Un semàfor intermitent posa en perill els vianants a Navas

Albert Iserte, president de l'Associació de Veïns de Navas, assegura que fa un parell d'anys que va sol·licitar al districte i a mobilitat que examinessin aquest semàfor.  Segons comenta, hi ha dos punts conflictius. D'una banda, els veïns consideren que el temps que hi ha fixat per tal que els vianants puguin creuar és insuficient. El segon motiu de preocupació, és la incompatibilitat amb el semàfor de vehicles. Un semàfor intermitent fa que vehicles i vianants coincideixin durant 24 segons, fet que ja ha provocat algun ensurt entre els veïns. 

Iserte assegura que es tracta d'un pas amb força afluència de gent. En aquesta zona hi ha una vuitantena de persones, d'una mitjana de 78 anys, que viuen en pisos amb serveis per a gent gran que creuen cada dia aquest semàfor per anar a comprar. A més a més, just davant del pas de vianants també hi ha l'Escola Bressol els Patufets de Navas i per tant, cada dia hi passen mares i pares amb nens petits.

El districte de Sant Andreu ja està treballant en aquesta qüestió. Precisament el Grup Municipal del Districte del Partit Demòcrata va presentar un prec, que va ser acceptat durant el passat consell plenari, demanant que el semàfor sigui vermell per als vehicles quan hi puguin passar els vianants. D'aquesta manera els cotxes estarien obligats a parar.

Btvnotícies

Loading
Compartir

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 13 de desembre

  Avui, dimecres 13 de desembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!