captcha

avui

matí

tarda

º
27 ° 19 °

dj.

matí

tarda

28 ° 20 °

dv.

28 ° 20 °

ds.

24 ° 20 °

dg.

24 ° 19 °

dl.

21 ° 17 °

La previsió

Com si fos juliol

Tarda assolellada i molt calorosa, amb un ambient més propi del mes de juliol que no pas del maig. Les temperatures s'han apropat a la marca dels 30ºC a la part alta de la ciutat, amb una nit que ha estat molt càlida. No es descarta alguna nuvolada incipient al Montseny, sense més conseqüències. Demà continuarà l'ambient de plena canícula, amb mínimes tropicals a Barcelona i màximes per damunt dels 30ºC a gairebé tot el prelitoral i fins i tot en alguns barris barcelonins de la banda de muntanya. La calor tocarà sostre aquest dijous, però continuarà intensa tot el que queda de setmana.

image/svg+xml 17° / 25° Garraf 15° / 29° Alt Penedès 17° / 29° Baix Llobregat 16° / 31° Vallès Occidental 19° / 27° Barcelonès 16° / 30° Vallès Oriental 17° / 26° Maresme sol sol sol sol sol nuvol_prim sol
image/svg+xml 17° / 25° Garraf 15° / 29° Alt Penedès 17° / 29° Baix Llobregat 16° / 31° Vallès Occidental 19° / 27° Barcelonès 16° / 30° Vallès Oriental 17° / 26° Maresme sol sol sol variable sol variable sol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Vidal: “Una agressió a persones que fan la seva feina i exerceixen drets és inadmissible”

La presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona, Mercedes Vidal, va fer un tuit per condemnar les agressions a l'L5 del metro durant el darrer tram de vaga. "Vaig fer una valoració pública personalment amb les meves xarxes socials i ara mateix també ho estic fent", assegura Vidal.

Els treballadors, però, exigien que més enllà de les xarxes socials ho fes també als mitjans de comunicació. Vidal ha condemnat l'agressió també a betevé. "No hi ha cap mena de dubte en aquesta qüestió, una agressió a persones que estan fent la seva feina i exercint els seus drets és una qüestió totalment inadmissible", ha assegurat la presidenta de TMB. Ha afegit que l'empresa ofereix assistència jurídica als treballadors i que fins i tot es persona en cas de judicis.

D'altra banda, Vidal ha lamentat que continuï la situació de bloqueig durant la negociació del conveni col·lectiu i que, per tant, es mantinguin les convocatòries de vaga els dilluns. Considera que l'empresa ha presentat propostes de millora i, per tant, "no entén" la reacció dels treballadors.

En una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, Vidal ha valorat el conflicte del Metro de Barcelona i també ha fet balanç de la gestió del govern municipal a l'equador del mandat. Escolta-ho aquí:

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 24 de maig

  Avui, dimecres 24 de maig

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!