captcha

avui

matí

tarda

º
32 ° 24 °

dc.

matí

tarda

27 ° 22 °

dj.

25 ° 19 °

dv.

26 ° 18 °

ds.

26 ° 18 °

dg.

27 ° 19 °

La previsió

Una mica de tot

Cel molt canviant aquest dimecres. De bon matí encara podran caure alguns xàfecs puntualment amb tempesta. S'obriran clarianes al migdia, empeses pel vent de garbí, que podrà bufar amb cops superiors als 50 km/h especialment arran de mar. Aquest vent de garbí farà que la temperatura tiri amunt, amb moltes màximes per damunt dels 30 ºC. Al vespre es tornarà a tapar i no es descarta algun petit ruixat. El descens de la temperatura arribarà aquest dijous.

image/svg+xml 22° / 30° Garraf 21° / 32° Alt Penedès 23° / 32° Baix Llobregat 22° / 33° Vallès Occidental 24° / 32° Barcelonès 21° / 32° Vallès Oriental 23° / 31° Maresme nuvol variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol ruixat_tempesta nuvol ruixat_tempesta
image/svg+xml 22° / 30° Garraf 21° / 32° Alt Penedès 23° / 32° Baix Llobregat 22° / 33° Vallès Occidental 24° / 32° Barcelonès 21° / 32° Vallès Oriental 23° / 31° Maresme variable nuvol variable variable variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Opinions contraposades de la FAVB i els comerciants de la Diagonal per la unió del tram

Ricard Riol, portaveu de la plataforma Promoció del Transport Públic, assegura que la connexió per la Diagonal "és el traçat que menys inversió comporta i alhora el que més passatgers suma al transport elèctric", una opinió que també comparteix Joan Maria Soler, vocal de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, que també defensa la connexió per l'avinguda i argumenta que "la millor manera d'unir dos punts és una línia recta". 

Marta Canut, presidenta de l'Associació Diagonal Barcelona, defensa, en canvi, que la millor opció és la connexió amb busos elèctrics perquè no interromp la Diagonal i defensa que "no és un sistema rígid". També apunta que l'avantatge dels autobusos és que, enllaçant-los, "et porten a la teva destinació".

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 27 de juny

  Avui, dimarts 27 de juny

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!