captcha

avui

matí

tarda

º
19 ° 10 °

dj.

matí

tarda

20 ° 11 °

dv.

21 ° 11 °

ds.

20 ° 10 °

dg.

17 ° 8 °

dl.

18 ° 8 °

La previsió

La mateixa cantarella dels darrers dies

Cel ras durant bona part del dia, amb alguns núvols baixos matinals que donaran pas a una jornada bàsicament estable i assolellada. La contaminació continuarà ben patent tant aquest dimecres com dijous i divendres. L'esperança arribarà a partir del cap de setmana, amb una possible entrada de vent de nord que afavoriria una major dispersió dels contaminants i portaria un descens de la temperatura.

image/svg+xml 8° / 19° Garraf 5° / 19° Alt Penedès 6° / 20° Baix Llobregat 6° / 19° Vallès Occidental 10° / 19° Barcelonès 6° / 18° Vallès Oriental 10° / 19° Maresme variable sol sol sol sol nuvol_prim variable
image/svg+xml 8° / 19° Garraf 5° / 19° Alt Penedès 6° / 20° Baix Llobregat 6° / 19° Vallès Occidental 10° / 19° Barcelonès 6° / 18° Vallès Oriental 10° / 19° Maresme sol nuvol_prim nuvol_prim sol sol sol sol

beteve el temps

Loading
Play
Clara Vera

Indignació a l’Escola Infant Jesús pel nou carril bus

El nou carril bus de la travessera de Gràcia, en sentit contrari a l'habitual, ha agafat per sorpresa conductors i veïns, que ara per travessar han de mirar cap a les dues bandes. Els autobusos 27 i D40 circulen del carrer de Balmes a Calvet per la travessera de Gràcia i passen per davant de l'Escola Infant Jesús, on s'han instal·lat unes tanques provisionals.

El carril ha indignat els pares de l'escola, que denuncien que el pas dels autobusos pel costat de la vorera de l'escola és perillós, tal com explica una mare, Eva Amargós: "Ara en sortir estem tots acostumats a mirar a l'esquerra en el moment de creuar, però ara haurem de mirar les dues voreres i amb els nens serà un perill".

Tanques fixes i més altes

La direcció de l'escola i l'AMPA s'han reunit amb el districte, que s'ha compromès a aplicar més mesures de seguretat a finals d'aquesta setmana, ja que, de moment, només hi ha unes tanques provisionals que separen el carril bus i la vorera de l'Infant Jesús, que s'omple de nens a l'entrada i la sortida de l'escola.

Aquestes noves mesures seran unes tanques fixes i més altes -que els nens no puguin saltar-, tapar els escocells dels arbres i una senyalització d'escola propera. L'AMPA ja ha recollit més de 500 signatures per fer pressió al districte perquè apliqui les mesures de seguretat de manera urgent.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 22 de novembre

  Avui, dimecres 22 de novembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!