Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
23 ° 16 °

dt.

matí

tarda

23 ° 17 °

dc.

24 ° 18 °

dj.

26 ° 19 °

dv.

27 ° 20 °

ds.

27 ° 21 °

La previsió

Menys tempestes

Després d'un cap de setmana amb molta activitat tempestuosa fora de la costa, la nova setmana comença amb un temps que anirà millorant. Tot i això, encara tindrem tempestes en punts de muntanya del prelitoral, Pirineu i Prepirineu però seran molt menys nombroses. Aquí a Barcelona dominarà el sol amb intervals de núvols prims que augmentaran durant la tarda. Les temperatures nocturnes baixaran lleugerament, mentre que les màximes es mantindran sens canvis importants.

image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 24° Alt Penedès 16° / 24° Baix Llobregat 13° / 23° Vallès Occidental 17° / 23° Barcelonès 14° / 23° Vallès Oriental 15° / 22° Maresme sol nuvol_prim sol sol sol sol sol
image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 24° Alt Penedès 16° / 24° Baix Llobregat 13° / 23° Vallès Occidental 17° / 23° Barcelonès 14° / 23° Vallès Oriental 15° / 22° Maresme nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim ruixat_tempesta nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Play
Maria Solans

Rècord de rutes i viatgers intercontinentals a l’aeroport del Prat

El tràfic intercontinental a l'aeroport del Prat no para de créixer. Durant l'any passat, es van transportar 7.221.297 passatgers (2.649.444 en rutes directes i 4.571.853 en indirectes). La xifra suposa un rècord i el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (integrat per la Generalitat, la Cambra de Comerç, l'Ajuntament i Aena ) vol superar-lo amb el nou pla estratègic 2018-2019. Segons la directora de l'aeroport  del Prat, Sònia Corrochano, les xifres demostren que l'aeroport es troba entre els 10 aeroports de la Unió Europea en nombre de passatgers.

Tòquio, Mèxic i Bangkok: nous objectius

L'any 2017 l'aeroport del Prat va oferir 45 rutes intercontinentals i en els propers mesos està previst que aquesta xifra augmenti. Serà el cas de la ruta Barcelona-Seül, amb Asiana (que entrarà en funcionament a partir de l'agost) o la ruta que uneix Barcelona amb Boston i que la companyia Level va posar en funcionament el mes de març. Està previst que algunes rutes existents ampliïn la capacitat amb l'ús d'avions més grans i un increment de freqüències. És el cas, per exemple, dels vols de Qatar Airways, United Airlines i Korean Air.

Pla estratègic 2018-2019

El pla elaborat pel CDRA ha suposat un estudi exhaustiu de totes les destinacions més importants no servides per l'aeroport del Prat i també de les que ja existeixen i que es podrien millorar. El pla determina que l'1 % de les ciutats del món (entre les quals hi ha Barcelona), concentren el 40 % del trànsit mundial. Una de les conclusions és que Barcelona encara necessita reforçar les connexions amb més freqüències, evitar l'estacionalitat i ampliar la temporada d'estiu. Segons Ricard Font , secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat i president del CDRA, el pla es marca l'objectiu d'augmentar les destinacions a ciutats com Tòquio, Bangkok o a països com Mèxic i i Xile. Font afegeix que "l'aeroport ha fet un salt d'escala en els darrers anys, que ha vingut per quedar-se".

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dt.

dc.

dj.

dv.

ds.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dilluns 21 de maig

  Avui, dilluns 21 de maig

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!