captcha

avui

matí

tarda

º
24 ° 19 °

ds.

matí

tarda

25 ° 19 °

dg.

26 ° 18 °

dl.

26 ° 19 °

dt.

25 ° 17 °

dc.

24 ° 18 °

La previsió

Risc de tempestes fins a mitja tarda

El dia ha començat amb un augment de la nuvolositat i aquest migdia ja han començat a descarregar els primers xàfecs a l'interior de la ciutat. Ven e fina a mitja tarda esperem que es mantingui el temps insegur amb xàfecs de caire tempestuós que seran de forta intensitat. Al llarg del vespre millorarà i aquest cap de setmana ja no esperem precipitacions.

image/svg+xml 18° / 24° Garraf 16° / 24° Alt Penedès 18° / 25° Baix Llobregat 16° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 16° / 24° Vallès Oriental 18° / 24° Maresme ruixat_nuvol ruixat_nuvol variable variable variable variable variable
image/svg+xml 18° / 24° Garraf 16° / 24° Alt Penedès 18° / 25° Baix Llobregat 16° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 16° / 24° Vallès Oriental 18° / 24° Maresme variable variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol ruixat_nuvol nuvol nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Els monocicles, les bicicletes, els patins i les motos, els més ràpids de la ciutat

En bicicleta, en patins, en moto, en cotxe, en autobús, en ferrocarril, en metro o a peu. La Cursa Urbana de Transports es pot recórrer amb qualsevol mitjà. Enguany també s'hi han inscrit patinets convencionals i elèctrics i monocicles elèctrics. L'objectiu és comparar no només la rapidesa de cada modalitat sinó també el cost i les emissions de partícules contaminants.

Enguany, els monocicles, els patins, les bicicletes i les motos són les que han guanyat la cursa. Com que l'esdeveniment també té en compte el cost i les emissions, les motos han acabat ocupant un lloc pitjor en la classificació, en favor dels mitjans de transport nets.

60 participants geolocalitzats

Com a novetat, la 14a edició incorpora, per primera vegada, la localització a través de GPS de 60 participants. L'objectiu és fer-ne un seguiment en temps real. Això ha permès veure els recorreguts de cada dels transports, la rapidesa i les aturades de cadascun.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 22 de setembre

  Avui, divendres 22 de setembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!