captcha

avui

matí

tarda

º
24 ° 19 °

dc.

matí

tarda

22 ° 18 °

dj.

22 ° 18 °

dv.

23 ° 17 °

ds.

23 ° 17 °

dg.

21 ° 16 °

La previsió

La pluja més abundant arribarà a partir del vespre

El temps canviarà clarament aquest dimecres. De bon matí els núvols es faran més abundants i acabaran tapant del tot el cel. No es descarten alguns primers xàfecs durant el matí, dispersos. Serà a partir de mitja tarda i, sobretot, entre el vespre i la nit quan la pluja es generalitzarà i serà més abundant. Les tempestes podran descarregar amb intensitat forta i acumular grans quantitats de pluja. La temperatura baixarà clarament un cop comenci a ploure.

image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 24° Alt Penedès 17° / 25° Baix Llobregat 15° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 15° / 23° Vallès Oriental 18° / 23° Maresme variable variable variable variable variable variable variable
image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 24° Alt Penedès 17° / 25° Baix Llobregat 15° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 15° / 23° Vallès Oriental 18° / 23° Maresme variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable

beteve el temps

Loading
Play
Clara Vera

Farts d’excursions per la muntanya per arribar a casa

Els veïns de la carretera de les Aigües demanen que s'afegeixin dues parades més al recorregut habitual de l'autobús nocturn N10: una al peu del funicular i l'altra a la cruïlla de la carretera de Sarrià a Vallvidrera amb la carretera de les Aigües.

Durant el dia, poden arribar a casa mitjançant el funicular del Tibidabo, que té parada a la carretera de les Aigües. De nit, però, no tenen cap mitjà de transport i es veuen obligats a utilitzar un camí de muntanya costerut, sense enllumenat ni cobertura de telèfon mòbil. “No hi ha llum", la terra cau "quan plou o quan baixen els porcs senglars, perquè està ple de porcs senglars”, explica Elvis de Simon, veí de la carretera de les Aigües.

Un any de l'N10

Diuen que no poden beneficiar-se del servei del bus nocturn N10 -que es va posar en funcionament fa poc més d'un any-, que para a la ronda de Dalt i després va directe a Vallvidrera i les Planes. “Va costar moltíssim aconseguir que hi hagués una autobús que fes la línia de Vallvidrera i ara que per fi el tenim, no para ni a la carretera de les Aigües”, explica Dakota Estarás, veïna de la zona. 

Per la seva banda, l'Ajuntament fa mig any que és coneixedor d'aquesta demanda i està estudiant la proposta.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 17 d'octubre

  Avui, dimarts 17 d'octubre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!