captcha

avui

matí

tarda

º
27 ° 21 °

dv.

matí

tarda

26 ° 19 °

ds.

26 ° 18 °

dg.

28 ° 19 °

dl.

29 ° 21 °

dt.

30 ° 22 °

La previsió

Petita treva

Cel ras durant bona part del dia, amb nuvolositat que s'anirà fent cada vegada més abundant i que anunciarà un nou repunt de la inestabilitat. La nit de dijous a divendres tornarà a augmentar el risc de xàfecs i tempestes. La temperatura serà clarament més baixa, amb unes nits més que agradables i uns migdies amb una calor molt suportable. Dissabte no farà net, però el sol tornarà a lluir a partir de diumenge.

image/svg+xml 19° / 27° Garraf 17° / 28° Alt Penedès 20° / 28° Baix Llobregat 17° / 28° Vallès Occidental 21° / 27° Barcelonès 17° / 28° Vallès Oriental 20° / 27° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 19° / 27° Garraf 17° / 28° Alt Penedès 20° / 28° Baix Llobregat 17° / 28° Vallès Occidental 21° / 27° Barcelonès 17° / 28° Vallès Oriental 20° / 27° Maresme sol sol nuvol_prim variable variable ruixat_nuvol variable

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

“La contaminació causa tantes morts com el tabac”

Barcelona té massa cotxes per quilòmetre quadrat. És una de les conclusions de la trobada. De fet, la densitat de vehicles privats és quatre vegades superior a la de Londres. Les conseqüències són pitjors del que semblen. D'una banda per la qualitat de vida, els embussos, la brutícia i el soroll. De l'altra, per la salut.

En aquest sentit els científics alerten que les conseqüències per a la salut són molt greus. Carlos Dora no dubta a afirmar que el model de transport actual és més letal que certes malalties: "La contaminació de l'aire causa tanta mortalitat com el tabac, molt més que la malària, la tuberculosis i la sida", afirma el membre de l'OMS.

Per això els participants al Congrés demanen a les administracions que actuïn. Les solucions passen per fer més zones verdes, espais per a vianants i bicicletes i millores en el transport públic.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dv.

ds.

dg.

dl.

dt.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dijous 29 de juny

  Avui, dijous 29 de juny

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!