captcha

avui

matí

tarda

º
25 ° 20 °

dv.

matí

tarda

25 ° 20 °

ds.

24 ° 20 °

dg.

24 ° 19 °

dl.

23 ° 18 °

dt.

24 ° 18 °

La previsió

La calor es "desinfla"

Cel variable, amb risc d'alguna boira costanera. L'ambient continuarà molt càlid, però amb una temperatura màxima clarament més baixa. La màxima serà més complicat que passi dels 25 ºC, tot i que s'incrementarà la xafogor. El cap de setmana serà semblant, amb un ambient càlid però ja sense excés i amb cel variable que anunciarà un possible canvi de temps per a la setmana vinent.

image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 27° Alt Penedès 18° / 26° Baix Llobregat 16° / 28° Vallès Occidental 20° / 25° Barcelonès 17° / 27° Vallès Oriental 18° / 24° Maresme variable sol variable sol variable sol variable
image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 27° Alt Penedès 18° / 26° Baix Llobregat 16° / 28° Vallès Occidental 20° / 25° Barcelonès 17° / 27° Vallès Oriental 18° / 24° Maresme variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

L’Estat fixa una espera màxima per a les cues de control de passaports de l’aeroport

La primera trobada conjunta entre el Govern espanyol, la Generalitat i l'Ajuntament per abordar les cues en el control de passaports de l'aeroport del Prat ha estat profitosa. Ha servit per fixar uns estàndards de qualitat pel que fa als temps màxims d'espera un cop s'hagin reforçat les instal·lacions i el personal pertinent. Així, en els controls de passaports per a les sortides l'espera màxima hauria de ser d'entre 20 i 30 minuts, mentre que per a les arribades s'estableix entre els 30 i els 60 minuts.

En la reunió, el delegat del Govern, Enric Millo, s'ha compromès a reforçar el personal abans que comenci la temporada d'estiu amb 144 agents extra de la Policia Nacional i a incorporar 80 aparells verificadors dels passaports nous, 50 de manuals i 30 d'automàtiques, per alleugerir les cues de passatgers.

El segon tinent d'alcalde, Jaume Collboni, ha valorat positivament la trobada i s'ha mostrat satisfet perquè s'han tornat a "alinear les institucions per resoldre el problema".  Per la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, diu que "s'han pres decisions per reconduir la situació", però també ha retret a l'executiu espanyol que no hagi actuat abans per evitar les cues de passatgers d'aquestes últimes setmanes.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dv.

ds.

dg.

dl.

dt.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dijous 25 de maig

  Avui, dijous 25 de maig

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!