Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
11 ° 5 °

dv.

matí

tarda

12 ° 4 °

ds.

13 ° 5 °

dg.

14 ° 6 °

dl.

12 ° 5 °

dt.

7 ° 2 °

La previsió

Descens clar de la temperatura

El sol s'imposarà durant el matí i el migdia a bona part del territori. A partir del migdia creixeran nuvolades que podran deixar alguns ruixats febles i inconnexos, preferentment a les muntanyes del prelitoral però sense descartar-los a la mateixa ciutat de Barcelona. La cota de neu es mourà a l'entorn dels 300/400 m. Ambient clarament més fred, tant de dia com de nit. El fred es mantindrà tota la setmana per bé que el cap de setmana serà una mica més agradable i estable.

image/svg+xml 3° / 11° Garraf 0° / 11° Alt Penedès 2° / 12° Baix Llobregat 1° / 10° Vallès Occidental 5° / 11° Barcelonès 1° / 10° Vallès Oriental 4° / 11° Maresme sol sol sol sol sol variable variable
image/svg+xml 3° / 11° Garraf 0° / 11° Alt Penedès 2° / 12° Baix Llobregat 1° / 10° Vallès Occidental 5° / 11° Barcelonès 1° / 10° Vallès Oriental 4° / 11° Maresme nuvol_prim nuvol_prim variable ruixat_nuvol variable aigua_neu_1 ruixat_nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Clara Vera

Veïns i comerciants critiquen el tall de trànsit del carrer de Sant Gervasi de Cassoles

Dubtes, indignació i queixes entre veïns dels voltants de Sant Gervasi de Cassoles. Fa tres setmanes que s'ha tallat el trànsit d'aquesta via a causa de les obres de reurbanització del carrer de Castanyer. Els veïns critiquen la mesura: "El que no entenem és per què, si les obres comencen més avall, s'ha hagut de tallar el carrer de Sant Gervasi de Cassoles".

L'Ajuntament argumenta que s'ha fet per seguretat, ja que la maquinària que treballa en les obres del carrer de Castanyer necessita maniobrar al carrer de Sant Gervasi de Cassoles. El tall durarà dos mesos i mig i a mitjan abril ja s'obrirà al trànsit. Alguns veïns consideren que és desmesurat. També es queixen els comerciants del carrer. Salvador Albuixech, president de l'associació de comerciants de Sant Gervasi Barnavasi, assegura que "la queixa de més de la meitat dels botiguers és que les vendes han baixat".

Problemes amb la senyalització

Quan es va efectuar el tall fa tres setmanes, va haver-hi molts problemes de trànsit, ja que es va canviar el sentit de circulació de diversos carrers. Segons els veïns, la causa dels problemes de trànsit va ser que els senyals no es veien. L'Ajuntament en va afegir, però Joan Sancho, president de l'AV Sant Gervasi, considera que encara en falten: "Si es millora la comunicació, tant al terra com amb cartells, ajudarà que no entrin cotxes contra direcció o que les motos no passin".

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dv.

ds.

dg.

dl.

dt.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dijous 22 de febrer

  Avui, dijous 22 de febrer

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!