captcha

avui

matí

tarda

º
15 ° 5 °

dt.

matí

tarda

14 ° 5 °

dc.

15 ° 6 °

dj.

16 ° 5 °

dv.

17 ° 6 °

ds.

17 ° 6 °

La previsió

Cel ras però ambient fred

Cel ras aquest dimarts, amb boires interiors però amb sol a Barcelona i la resta de la regió metropolitana. Les temperatures quedaran més contrastades, amb un ambient fred de ple hivern a primera hora i una mica més agradable al migdia. El vent de gregal bufarà moderat i alterarà notablement l'estat marítim, amb onades que podran superar els 2 m d'altura. L'anticicló es mantindrà els propers dies, tot i que amb un ambient que continuarà fred.

image/svg+xml 6° / 14° Garraf 5° / 13° Alt Penedès 5° / 13° Baix Llobregat 4° / 13° Vallès Occidental 5° / 15° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 13° Maresme nuvol_prim variable variable variable variable variable variable
image/svg+xml 6° / 14° Garraf 5° / 13° Alt Penedès 5° / 13° Baix Llobregat 4° / 13° Vallès Occidental 5° / 15° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 13° Maresme variable variable variable variable variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Marc Garcia

El tramvia s’allargarà primer de Glòries a Verdaguer si s’aprova la connexió

Pere Macias ha assegurat que hi ha un consens social per implantar el tramvia en aquesta part de la Diagonal, per la manca de transport públic i perquè les voreres són estretes. El responsable municipal del projecte ha explicat que allargant el tramvia fins a Girona, s'acosta els usuaris del Trambesòs a l'estació de Verdaguer, on poden "connectar molt fàcilment amb la ciutat" fent transbord a les línies 4 i 5 del metro.

En la mateixa entrevista, Pere Macias ha explicat que el consistori preveu tenir llest el projecte constructiu d'aquest primer tram a finals de gener. També durant el primer trimestre del 2018 està previst que l'Autoritat del Transport Metropolità aprovi definitivament l'estudi informatiu que va presentar al juny. Segons Macias, durant el període d'exposició pública s'han presentat set al·legacions, fet que demostra que "molta gent en contra no té".

Pendents de l'acord polític

Per tirar endavant el projecte fa falta un consens polític que, ara per ara, no hi és. De moment, la comissió que estudia la millor solució per connectar el Tramvia amb el Trambesòs s'allargarà fins al febrer perquè en aquests últims mesos s'han hagut de posposar algunes sessions. Pere Macias ha detallat que el govern municipal està intentant sumar els grups que ja duien al programa electoral la connexió del tramvia.

Btvnotícies

Loading
Compartir

Barcelona

º

dt.

dc.

dj.

dv.

ds.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dilluns 18 de desembre

  Avui, dilluns 18 de desembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!