captcha

avui

matí

tarda

º
16 ° 8 °

ds.

matí

tarda

17 ° 9 °

dg.

20 ° 12 °

dl.

19 ° 12 °

dt.

20 ° 13 °

dc.

20 ° 13 °

La previsió

Cap de setmana ventós i càlid

Cel entelat de núvols prims fins a primera hora de la tarda, quan el cel quedarà transitòriament ras. Al vespre es tornarà a carregar de núvols, i no es descarta alguna petita gotellada. La temperatura serà una mica més alta, amb una màxima que superarà els 15 ºC. El cap de setmana vindrà marcat per la suavitat i el vent. El vent serà especialment fort entre el vespre de dissabte i el matí de diumenge, amb alguns cops de més de 70 km/h. La temperatura recordarà més la primavera que l'hivern, amb una màxima per damunt dels 20 ºC a partir de diumenge.

image/svg+xml 6° / 15° Garraf 4° / 15° Alt Penedès 6° / 16° Baix Llobregat 5° / 14° Vallès Occidental 8° / 16° Barcelonès 5° / 14° Vallès Oriental 7° / 14° Maresme nuvol_prim sol nuvol_prim sol nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim
image/svg+xml 6° / 15° Garraf 4° / 15° Alt Penedès 6° / 16° Baix Llobregat 5° / 14° Vallès Occidental 8° / 16° Barcelonès 5° / 14° Vallès Oriental 7° / 14° Maresme sol sol variable variable nuvol nuvol nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Clara Aliaguilla

L’Ajuntament demana canvis legislatius per frenar els grafiters al metro

Vidal ha afirmat que cal una modificació legislativa més dura "perquè les actuacions de Mossos quan identifiquen i detenen les persones que estan fent aquestes actuacions puguin tenir un recorregut judicial que impedeixi que tornin a reincidir". Segons dades de TMB, hi ha un miler de grafiters que fan pintades al metro barceloní, amb pràctiques cada cop més arriscades i una actitud agressiva amb els vigilants de seguretat i el personal del metro o de neteja.

La presidenta de TMB i regidora de Mobilitat també ha explicat que les intrusions dels grafiters a les instal·lacions del suburbà barceloní "són difícils, que tenen un risc i que impliquen com una competició entre grups". Remarca, a més, que quan les accions es duen a terme amb el metro en funcionament es causa un perjudici als usuaris.

Per posar-hi fre, Vidal ha assegurat que "els operadors estem posant tots els mitjans que tenim", igual que també ho estan fent, ha dit, els Mossos d'Esquadra. Assegura, a més, que les companyies han de destinar-hi molts recursos "en termes de seguretat".

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 19 de gener

  Avui, divendres 19 de gener

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!